Blog

Apple of Android?

Een jaren lange strijd, waar iedereen een mening over heeft. Wat is nou beter? Apple of Android? Je wilt een nieuwe telefoon, maar je bent aan het overwegen om van Android naar iOS over te stappen of juist andersom. Is het gras werkelijk groener aan de andere kant, of moet je vasthouden aan wat je weet? Hier schetsen we de voor- en nadelen van Android-telefoons en iPhones voor jou op een rijtje. Het is Android vs iPhone: iOS vs Android. Wil je hier meer te weten over komen en een uiteindelijke conclusie trekken welke van deze twee grootmachten er zal winnen? Lees dan verder!

android Foto van: https://www.techworm.net

 

Android vs iPhone: in een oogopslag

Voordelen Iphone 
- Hardware en software, zowel gecontroleerd als geoptimaliseerd door Apple
- Curated app store, minder zorgen over malware
-Over het algemeen goede ondersteuning
Nadelen Iphone 
-Geen uitbreidbare opslagruimte
-Ecosysteem op de achtertuin
-Beperkte aanpassing
Android Voordelen
-Open source, gemakkelijk aangepast
-Uitbreidbare opslag op veel telefoons
-Breder keuze van telefoons

Android Nadelen
-Hogere kans op malware
-Interface niet hetzelfde op alle telefoons
-Patchy support

000 Foto van: blogs.nl

Android vs iPhone: wat is het beste?

Je hebt misschien op deze blog geklikt  om de vraag: Apple of android? Welke is beter? Te kunnen  beantwoorden, maar het slechte nieuws is dat er geen makkelijk antwoord is. De vraag hangt af van jouw prioriteiten en behoeften. Als je een telefoon nodig hebt die minder dan 400 euro kost, moet je voor Android kiezen (of een tweedehands iPhone kopen). Soms komt het neer op de andere gadgets die jij of jouw vrienden en familie in bezit hebben. Als je wanhopig een Apple Watch wilt of als je het idee wil behouden van een gecontroleerd, veilig (zelfs privé) ecosysteem, koop dan een iPhone. De iPhone speelt heel goed met iPads en Macs, dus als je of andere familieleden deze hebben, zul je waarschijnlijk het gelukkig zijn met een iPhone. Als je een Google Wear-horloge wilt hebben, heb je de beste ervaring met een Android-telefoon. Ook als je technisch gezien bent of graag je telefoon wilt aanpassen, ga je liever voor Android omdat het zo veel flexibeler is dan een iPhone.

Wat zijn jou meningen over de Android en Apple? Kies jij voor Apple of voor Android? En waarom? Laat het ons in de comments hieronder weten!

Geef een reactie