Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Valtest: Wat is goede bescherming?

Als jij het gelukt hebt gehad dat je nog nooit je telefoon hebt laten vallen, wees dan dankbaar. Helaas is mijn telefoon al meerdere keren gevallen maar gelukkig had ik altijd een telefoonhoesje ter bescherming (behalve die ene keer toen het scherm kapot ging :(). Vandaag gaan we kijken naar een paar video's van YouTuber GizmoSlip. Wat zal er met een telefoon gebeuren als hij wordt beschermd door verschillende structuren...?

 

telefoon laten vallen

 

1. Liquid Glass Putty

Als je eens een keertje wat anders wilt, dan kun je dit extreem rekbare en doorzichtige liquid glass putty proberen. Het is een hele opgave om het spul om de telefoon te krijgen, misschien is het wel heel geschikt om als bescherming te gebruiken!

 

 

2.  Elastiekjes

Als je je verveelt op kantoor of op school, dan kun jij je eigen case maken uit elastiekjes. Wat denk jij, zal de telefoon de val overleven?

 

 

3. Watermeloen

Watermeloenen zijn vaak te groot om in één keer op te eten, dus waarom niet bescherming voor jouw telefoon maken uit dit heerlijke fruit. Maar of het een slim idee is....?

 

 

4. Pompoen

Het is weer de tijd van het jaar dat mensen pompoenen gaan graveren met de engste gezichten. Maar wat gebeurt er nou met de pompoenen die niet met Halloween mee mogen doen? Laat deze niet wegrotten! Je kunt deze ook gebruiken als bescherming voor jouw telefoon!

 

 

5. GoCustomized

Na alle vorige structuren denk je vast bij jezelf: "Maar ik ben opzoek naar iets wat mijn telefoon echt beschermd". Gelukkig hebben wij bij GoCustomized de oplossing! Bij ons kun je veel verschillende soorten hoesje voor jouw telefoon maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de softcases, hardcases, wallet cases, houten hoesjes of zelfs leren of kurken hoesjes! Je kunt jouw eigen ontwerp maken, zodat het hoesje helemaal naar jouw smaak is. Probeer het eens!

Bescherming

 

 

 

 

Geef een reactie