Blog

Wat is het beste hoesje voor de iPhone X

Ben jij ook verslaafd aan de nieuwste technologieën en altijd opzoek naar de nieuwste apparaten en gadgets? Je staat waarschijnlijk al maanden op de wachtlijst om de eerst van je vrienden te zijn met de Iphone X. Het is natuurlijk geen goedkope telefoon, al helemaal als je  je vakantie en feestdagen hebt opgegeven om de Iphone X te betalen. Zo'n mooie en nieuwe telefoon wil je natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Dit kun je doen door de juiste bescherming te gebruiken. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste hoesjes zijn voor de Iphone X

Bron: 9to5mac.com

Hard case 

Het harde hoesje is mooi en zorgt ervoor dat je telefoon nog steeds slank blijft, dit is perfect voor diegenen die niet te veel willen uitgeven voor hun Iphone X. Bij GoCustomized kun je het hoesje zelf ontwerpen met je eigen foto, teksten en speciale effecten.

Hard case die rondom is bedrukt

Op de website van GoCustomzied kun je kiezen voor de harde case die rondom wordt afgedrukt. Het is perfect voor diegenen die van een klassieke stijl houden, maar met een vleugje originaliteit! Bij dit hoesje wordt de foto ook op de zijkanten van het hoesje afgedrukt.

Soft case

Het zachte hoesje is perfect voor diegenen die de telefoon 24/7 van de dag gebruikt. De soft case beschermd je telefoon nog meer bij botsingen dan de hard case. Het ontwerp van het hoesje blijft als nieuw. Je hoort het al de voordelen zijn eindeloos! De soft case van GoCustomized is gemaakt van siliconen met eco-duurzame materialen. De hoesjes zijn gemakkelijk om van je telefoon af te halen, zo kun je afwisselen van hoesjes, perfect voor als je wilt matchen met je outfit.

Het portemonnee hoesje

Het portemonnee hoesje is perfect als je heel georganiseerd bent, maar ook als je altijd je spullen vergeet is dit de juiste keuze voor jou, zodat je altijd de belangrijkste pasjes bij je hebt. Het hoesje bestaat uit 3 vakken voor, bijvoorbeeld je identiteitskaart, pinpas, rijbewijs en je kunt zelf contact geld erin kwijt.

De toughcase 

Dit hoesje is een combinatie tussen de hard case en de soft case, waardoor je Iphone X praktisch onverwoestbaar wordt. Het kost iets meer dan de andere hoesjes maar je krijgt er meer bescherming voor terug. Bij GoCustomized kun je een foto uploaden vanaf je computer of rechtstreeks van Facebook of Instagram. Even geen inspiratie? Geen probleem ons creatieve team bied je altijd de nieuwste ontwerpen voor alle hoesjes.

Is jouw Iphone X nog niet bescherm? Wacht dan niet langer en neem eens een kijkje op onze website GoCustomized en laat je inspireren! En vergeet niet om ons te vertellen welk hoesje je hebt gekozen voor je telefoon!

Geef een reactie