Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Wat te doen met je reisfoto's

Als je op reis gaat maak je allerlei mooie herinneringen mee. Deze herinneringen leg je vaak vast door er een foto van te maken. Aan het einde van vakantie upload je al je foto's naar de cloud of naar een externe schijf wat een goed idee lijkt, maar waarschijnlijk vergeet je dat je hier al je herinneringen hebt opgeslagen waardoor je ze amper ziet. Daarom willen we je een paar ideeën meegeven wat je met je reisfoto's kunt doen, zodat je er vaak aan wordt herinnerd. Lees snel verder om erachter te komen wat deze ideeën zijn.

reisfoto's, avonturen

Reisdagboek

Ons eerste idee is om een ​​reisdagboek te maken. Dit vraagt om planning, maar als je eenmaal klaar bent is dit een geweldige manier om je herinneringen bij je te houden.

Allereerst moet je een mooi notitieboekje kopen, misschien een notitieboekje die overeenkomt met je bestemming, zoals een houten of bamboe notitieboekje. Een groot notitieboek geeft je meer ruimte voor al die mooie herinneringen, maar een klein notitieboekje is lichter en neem je gemakkelijk mee in je rugzak. In dit notitieboekje schrijf je over alle plaatsen waar je bent geweest  en over je favoriete activiteiten die je hebt ondernomen.

Een reisdagboek wordt nog leuker als je een instant camera hebt, zodat je meteen foto's kunt toevoegen in het notitieboekje. Je kan natuurlijk ook gewoon foto's maken met je telefoon of met een normale camera! Zorg er dan voor dat je pagina's overslaat om de foto's thuis toe te voegen!

Je kunt ook in het notitieboekje een plek open laten waar je reisgenoot een opmerking kan achter laten.

reisfoto's, notitieboekje Bron: depositphotos.com

Prikbord met reisfoto's

Ons tweede voorstel is om een ​​prikbord te kopen  voor bijvoorbeeld in je slaapkamer en deze te versieren met je favoriete reisfoto's.

Het enige wat je hoeft te doen, is een kaart kopen van de hele wereld of van een specifieke regio. Druk al je favoriete foto's en herinneringen af en voeg deze om de kaart heen of op de plek waar de foto is gemaakt. Je kunt ook teksten toevoegen of het versieren met lichtjes of andere accessoires. Nu wordt je elke dag wakker met al je mooie herinneringen, hoe leuk is dat!

reisfoto's, prikbord, kaart Bron: Amazon.it

Ontwerp een telefoonhoesje

Ons laatste idee is om je favoriete reisfoto's te gebruiken op een telefoonhoesje. Bij GoCustomized kun je je eigen telefoonhoesje maken.  Door een telefoonhoesje te maken met je favoriete herinnering van je reis draag je altijd deze herinnering met je mee. Je kunt er op elk moment van de dag naar kijken, hoe vaak je maar wil. In onze gebruiksvriendelijk customizer zijn de mogelijkheden eindeloos om je herinnerinning nog unieker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld teksten toevoegen, zoals de datum dat je de foto hebt genomen. Je kunt ook een collage maken als je niet kunt kiezen uit al die herinneringen! Neem zelf een kijkje bij GoCustomized.

Foto di viaggio

En wat vind je het leukste idee om je favoriete foto's te bewaren? Als je nog andere ideeën hebt om aan de lijst toe te voegen,  laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie