Blog

Welk cadeau wilt jouw man?

Wij vrouwen willen ook wel eens onze partner of vader belonen voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Het blijft altijd moeilijk als het aankomt om een cadeau voor de man te kopen. Geen paniek! In dit artikel helpen we je verder met de beste cadeautips voor de man.

Klassieke cadeaus

cadeau g

We hebben altijd de standaard populaire cadeaus als sigaren, een lekkere parfum, een doos met verschillende biertje of misschien een kleine wijn. Hier zullen de meeste mannen het gewoon mee eens zijn, aangezien het nooit teleurstellend is en mannen niet heel kieskeurig zijn.

Persoonlijk

cadeau

Er is niks beter dan een gepersonaliseerd cadeau! Wij geven je daarom de gouden tip om een gepersonaliseerd telefoonhoesje van GoCustomized te geven aan jouw vader. In onze ontwerpmodule kun je oneindig creatief zijn en kan je jouw gepersonaliseerde telefoonhoesje in een echte eyecatcher veranderen. De ontwerpmodule is gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig. Begin vandaag nog met ontwerpen, want wij kunnen niet wachten om jou te verassen!

Beginnend bij 14,95 euro en geen verzendkosten.

Raar maar grappig

cadeau sw

May the force van de worst met jou zijn!  Voor de echte Star Wars diehards en barbeque fans adviseren wij de Star Wars tang. Deze barbeque tang is niet te onderscheiden van Darth Vader's lightsaber. Gebruikmakend van dezelfde geluidseffecten is het alleen niet de bedoeling om je tegenstanders aan te vallen maar om de worst te koken op een mooie zomerse dag! Coole geluidseffecten bieden ontspanning en plezier.

Kost ongeveer 37 euro.

Gemaakt voor avonturen

cadeau helikopter

Wilt je verder gaan dan een materialistisch cadeau voor je vader? Iets dieper of misschien iets hoger? Waarom geven we hem niet de kans om in een helicopter te vliegen? Hij zal dan achter het stuur mogen, vele meters boven de grond en ongetwijfeld de tijd van zijn leven hebben. Een geweldig cadeau dat hij nooit zal vergeten in z'n leven.

Kost ongeveer 329 euro.

Reageer op ons bericht als je eventueel nog andere tips heb!

Geef een reactie