Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Welke Samsung telefoon heb ik?

Velen van ons weten niet over welk Samsung model ze beschikken. Maak je geen zorgen wij zullen je in deze blog precies uitleggen waar en hoe je hier achter kunt komen. Soms is het belangrijk om de Samsung model  te kennen, bijvoorbeeld om het systeem te updaten of als je bijvoorbeeld een eigen hoesje bij GoCustomized wilt ontwerpen! ;-)

qué modelo de Samsung Foto van: httpipodschool.com

Er zijn verschillende manieren om uit te vinden welk Samsung model jij hebt. Vandaag laten we je een aantal eenvoudige manieren zien om hier erachter te komen. Zo kun jij in ieder geval nooit meer een verkeerd hoesje bestellen bij GoCustomized.

Achter de batterij

Is je telefoon is voorzien van een verwijderbare batterij? Mazzel! Dan hoef je de batterij alleen maar te verwijderen. Hierachter vind je alle informatie die je nodig hebt. Daar vind je namelijk het volgende:

  • Modelcode
  • IMEI-nummer: 15-cijferig nummer dat jouw smartphone identificeert
  • Volgnummer

Er zijn enkele telefoons die alleen het modelnummer laten zien en niet de modelnaam. Als je deze graag wilt weten, dan kun je in Google naar "Samsung" plus modelnummer zoeken, de modelnaam wordt dan weergegeven. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de website van Samsung.

qué modelo de móvil | detrás de la batería Foto van: gazelle.com

Bluetooth-instellingen

Als je telefoon beschikt over Bluetooth, dan kun je erachter komen door je telefoon aan te sluiten op een ander apparaat. Volgens de website is het weergegeven nummer het modelnummer van je telefoon. Zodra je dit nummer hebt, kun je deze bij Google, samen met het woord "Samsung" invoeren, druk op Enter en de naam van het model wordt weergegeven.

Android-instellingen

Een andere eenvoudige manier is om te kijken in de instellingen van je telefoon. Je moet dan naar "Instellingen > Telefooninformatie" . Hier kun je de naam en het nummer van jouw Samsung model vinden.

qué modelo de Samsung en Ajustes Foto van: samsung.com

In de verpakking

Als je de verpakking van je telefoon hebt bewaard, dan kun je hiermee altijd het model van je telefoon identificeren. Heb je het doosje niet bewaard? Dan kun je het altijd terugvinden in de gebruiksaanwijzing.

Welke Samsung model heb ik?

Zoals je kunt zien is de familie van Samsung Galaxy niet bepaald klein. Om een beetje een idee te krijgen hoe groot deze lijst wel niet is. Heb ik hier voor jou een overzicht van de verschillende modellen van Samsung.

Foto van: todotexcoco.com

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S (GT-i9000)

Samsung Vibrant (SGH-T959)

Samsung Captivate (SGH- i897)

Samsung Epic 4G (SPH-D700)

Samsung Fascinate (SCH-i500)

Samsung Galaxy S 4G (SGH-T959V

Samsung Galaxy S Blaze 4G (SGH-T769)

Samsung Galaxy S Relay 4G (SGH-T699)

Samsung Galaxy S 5

Samsung Galaxy S 6

Galaxy S7 edge 32GB

SM-G935AZKAATT

Galaxy S7 edge 32GB

SM-G935PZKASPR

Galaxy S7 edge 32GB

SM-G935TZKATMB

Galaxy S7 edge 32GB (Verizon)

SM-G935VZKAVZW

Galaxy S7 edge 32GB

SM-G935RZKAUSC

Galaxy S7 edge 32GB

SM-G935UZSAXAA

Galaxy S7 32GB

SM-G930AZKAATT

Galaxy S7 32GB

SM-G930PZKASPR

Galaxy S7 32GB

SM-G930TZKATMB

Galaxy S7 32GB

SM-G930RZKAUSC

Galaxy S7 32GB

SM-G930VZKAVZW

Galaxy S7 32GB

SM-G930PZKABST

Galaxy S7 32GB

SM-G930AZKYAIO

Galaxy S7 32GB

SM-G930TZKATMK

Samsung Galaxy S7, 32GB

SM-G930VZKATFN

 

 

Zo zie je, het is makkelijk om je te vergissen! Als deze tips je hebben geholpen of als je meer ideeën hebt, laat het ons dan weten in een reactie!.

 

Geef een reactie