Blog

Wereld Kus Dag!

Wereld Kus Dag wordt dit jaar in Nederland op 6 juli gevierd, net zoals in de rest van de wereld. Dit duurt niet zo lang meer! Nog maar twee dagen te gaan en daarom introduceren wij  'GoKustomized'. Lees verder om erachter te komen wat het is en hoe je een telefoonhoesje kunt winnen!

 

día internacional del beso

Wat is de Wereld Kus Dag?

De wereld kus dag wordt vooral gevierd om mensen eraan te herinneren dat kussen dient voor het uiten van liefde en niet omdat het moet als een formaliteit. Achter een kus zit vaak een diepere betekenis, maar soms is het gewoon leuk om te doen. Op deze dag hoef je niet na te denken waarom je een kus geeft, je moet het gewoon doen!

Bij GoCustomized geloven we dat een kus kan worden gegeven uit liefde, passie, respect, affectie, vriendschap en als succeswens, maar er bestaan natuurlijk nog veel meer redenen. We willen de boodschap graag delen met de wereld en daarom hebben wij een wedstrijd georganiseerd. Wij vragen jullie om vanaf 6 juli jouw speciale kus met de wereld en met ons te delen.

 

día internacional del beso

 

Het idee is om Instagram te vullen met lieve, schattige en intense kusjes.

Om mee te doen hoef je alleen maar:

  • Jouw kus-foto te posten op Instagram vanaf 6 juli tot en met 10 juli.

Dit mag een kus zijn van jou en je vriend(in), jou en je moeder, jou en broer(tje) of zus(je), jou en je hond/konijn/kat en ga zo maar door! Het doel is om een kus te geven!

  • @GoCustomized in je foto te taggen en #internationalkissingday te gebruiken.

 

Op maandag 11 juli maken wij de selectie bekend van de leukste foto's en daaruit kiezen wij willekeurig een winnaar. De winnaar krijgt een gratis telefoonhoesje!

Laat je gaan, maar vergeet vooral de kracht en de betekenis van een kus niet!

Laten we er dit jaar een onvergetelijke Wereld Kus Dag van maken!

Geef een reactie