GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

WhatsApp

 • WhatsApp stories

  De nieuwe WhatsApp status

  We verheugen ons al een paar weken op de nieuwe whatsapp status. De oude whatsapp status, waar we konden schrijven wat we voelen, denken of maken. Maar nu kunnen we een foto of een video in onze status uplouden. Zo kun je nog steeds laten weten wat je doet, denkt of maakt maar nu op een meer persoonlijke manier. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder..

  whatsapp-promo

  Lees verder

 • WhatsApp verstuurt data naar Facebook

  We konden het verwachten en het is eindelijk hier. WhatsApp, de meest bekende chat applicatie, heeft de privacy policy veranderd. De nieuwe policy staat toe dat WhatsApp data kan worden gebruikt om Facebook, tot wie de app behoort, om Facebook nog meer op jou aan te passen. In 2014 heeft Facebook WhatsApp gekocht voor een aantal miljoen dollar. Het is dus ook niet onverwachts dat deze apps ineens samen werken. Vanaf 25 Augustus 2016 is het mogelijk om jouw data met Facebook te delen.

  Whatsapp stuurt data naar facebook Afbeelding van Elandroidelibre.com

  Lees verder

 • 6 dingen die je moet weten over WhatsApp

  WhatsApp is momenteel de meest populaire chat applicatie in de wereld. Deze app zorgt ervoor dat sms’en eigenlijk niet meer nodig is. Dit komt omdat je met WhatsApp niet alleen berichten kan versturen, maar je kunt er ook mee bellen, spraakberichten naar elkaar sturen, video’s, documenten en je kan zelfs een groepschat aanmaken met je vrienden! WhatsApp kan veel meer dan een gewone SMS/MMS. Om het meeste uit WhatsApp te halen hebben wij de 6 beste tips op een rijtje gezet!

  De beste WhatsApp tips

  WhatsApp Web

  whatsapp tips 3 AFBEELDING VAN 7MOBILE

  Lees verder

 • Top 5 chat apps voor smartphones

  Welke chat apps zou je moeten downloaden?

  Hoe belangrijk zijn deze chat apps nou eigenlijk? We gebruiken het vanaf het moment dat wij wakker worden en vallen er zelfs mee in slaap. Waarschijnlijk zijn ze het belangrijkste om ons te kunnen voorzien in het communiceren met andere. Het probleem van deze chat apps is dat er tegenwoordig zo veel zijn. Je wordt haast overspoeld met de laatste applicaties, terwijl ze verdomd veel lijken op de apps die al bestaan. Welke chat apps zijn dan eigenlijk het beste? Wij hebben een lijstje gemaakt met onze populaire chat apps!

  Chat AppsWhatsApp

  Tegenwoordig gebruikt iedereen WhatsApp. WhatsApp is een cross platform wat beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone. Facebook is daarnaast de eigenaar van WhatsApp sinds februari 2014.  Het is waarschijnlijk met verre weg de meeste populaire chat app met 1 miljard gebruikers vanaf februari 2016. Het mag daarnaast geen verrassing worden genoemd dat WhatsApp populair is. Het is namelijk tevens een van de oudere apps op het top 5 lijstje van chat apps. De app heeft voortgebouwd op het succes dat zij hadden door steeds meer nieuwe functies toe te voegen zoals voice chat, video berichten, het delen van foto's en het blijven verbeteren van de software. In het begin van dit jaar introduceerde zij een web WhatsApp versie, die te gebruiken is met een Google Chrome extensie.

  Lees verder

 • Wat is WhatsApp end-to-end-encryptie?

  WhatsApp end-to-end-encryptie

  WhatsApp heeft de nieuwe end-to-end-encryptie gelanceerd! Het gele bericht bovenaan een app gesprek is jou vast ook opgevallen, maar wat is het eigenlijk precies en wat betekent dat voor het gebruik van Whats app? Wij schrijven vandaag over de nieuwste functie van de populaire chat-app.

  WhatsApp Bron: PRADHANMANTRIYOJANA.CO.IN

  Lees verder

5 artikel(en)