Blog

Winactie met Prima!

Van 7 tot en met 20 november heb jij de kans om één van de 50 Double Packs te winnen van GoCustomized en Prima! Daarnaast kun je 15% korting krijgen op jouw bestelling. Lees verder om te weten hoe jij kans maakt en hoe je korting kunt krijgen!

prima

Prima is een vrouwenblad, die gaat over verschillende onderwerpen, zoals: decoratie, knutselen, koken, mode en beauty. GoCustomized is een Nederlandse start-up, die gespecialiseerd is in persoonlijke tablet- en telefoonhoesjes. Deze twee bedrijven werken samen om jouw een spectaculaire winactie te geven! Je kunt twee iPhone 6(S) hoesjes met designs van ontwerpers winnen. De ontwerpen voor deze hoesjes zijn ook beschikbaar op onze website! Het zwart met witte hoesje is ontworpen door le Gang des Confettis en het kleurrijke hoesje is ontworpen door één van onze designers! De hoesjes die je kunt winnen zijn rondom bedrukt, zodat het hoesje volledige bedekt wordt met de afbeelding. De waarde van de prijs is €39.98.

 

Wat zijn de voorwaarden?

  • De winactie loopt van 7 november tot en met 20 november.
  • Ga naar de website (Klik op "Ik doe mee!") en vul jouw informatie in.
  • Bevestig je deelname!

ik doe mee

Krijg nu 15% korting op jouw bestelling!

Ja dat lees je goed! Je kunt in de periode van de winactie (7 tot en met 20 november) 15% korting krijgen op jouw bestelling door kortingscode: GC-PRIMA-nov, te gebruiken!

Wil je altijd al graag je eigen telefoonhoesje ontwerpen? Bij GoCustomized is het eenvoudig! Ga naar de website, kies jouw telefoon en kies het hoesje dat jij graag zou willen hebben. Ontwerp bijvoorbeeld een houten, kurk, soft of hardcase hoesje! In de ontwerpmodule kun je dan je eigen foto uploaden vanaf Facebook, Instagram of jouw computer. Daarna kun je de foto aanpassen en zelfs tekst toevoegen. Heb je even geen inspiratie? Dat is geen probleem! Je kunt ook een van onze stijlvolle designs gebruiken, zoals de B&W collectie van le Gang de Confettis. Vergeet ten slotte niet de kortingscode GC-PRIMA-nov te gebruiken voor de 15% korting!

Bedankt voor je deelname en veel succes!

 

 

Geef een reactie