Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Tips voor een langer batterij gebruik

Ben je dringend op zoek naar een belangrijk nummer om te bellen maar valt je telefoon uit? Ben je de weg kwijt en probeer je net de weg te zoeken via Google maps en valt je telefoon uit? Je bent niet de enige met dit probleem. Zelfs met de nieuwe iPhone 7 is de iPhone-batterij een grote last. Wil jij weten hoe je dit probleem zo goed mogelijk kan verhelpen lees dan verder.

Image result for plus de batterie iphone

Waarom is mijn iPhone batterij zo snel leeg?

Dat soort momenten wanneer de batterij van je iPhone weer te snel leeg gaat zonder dat je je het realiseert. Dit kan je hele dag verpesten. Maar hoe kan dit toch? Sommigen zeggen dat dit het gevolg is van de "push-meldingen", dit zijn de meldingen die je binnenkrijgt op je telefoon. Dit betekend hoe meer meldingen hoe sneller de telefoon leeg gaat. Het kan ook liggen aan de 4G high-speed verbinding die de levensduur van de batterij leeg zuigt. Anderen zeggen weer dat het komt door de update iOS 8. We weten niet precies wat de oorzaak is maar we weten wel dat het erg irritant kan zijn!
batteria scarica

Wat kan ik doen om mijn batterij te verlengen?

Je kan beter je batterij besparen dan dat je telefoon in een keer uitvalt toch? Daarom wat handige tips om jouw telefoon zo lang mogelijk mee te kunnen laten draaien.

- Open de "power saving mode"

De energiebesparende modus is ongetwijfeld de meest effectieve manier om het probleem op te lossen. Dit is een nieuwe functie die nu beschikbaar is voor iPhones dit is een goede manier om de iPhone-batterij een langere duur te kunnen geven. Je kunt dit inschakelen door naar Instellingen> Battery te gaan. De iPhone zal automatisch de helderheid van je scherm verminderen en optimaliseren van de prestaties van het apparaat. Natuurlijk kun je nog steeds oproepen en berichten of e-mails versturen en ontvangen, met behulp van het internet en andere functies.

- Zoek uit welke van uw apps de accu verbruiken

Er zijn vele apps die de batterij van de iPhone snel leeg laten lopen, zonder dat je het merkt. Volgens statica, zijn ze in de eerste plaats Facebook, gevolgd door Google Play, Instagram en Snapchat. Spotify en Apple Music staan ook in de top 10. Maar eerst wil ik weten is dat de vervuiler mijn probleem app? Easy! Ga naar Instellingen / batterij en kijken naar de gebruiksduur van de batterij van de individuele apps. Sluit vervolgens de apps die de meest batterij verbruiken en misschien zet de "push-meldingen" uit.

Wat kan ik het beste doen als de tips niet helpen?

Dus, in dit geval zijn er twee oplossingen. De batterij is beschadigd en moet daarom worden vervangen, dat is niet zo goedkoop. Of je koopt een Power Bank waarmee je ook kunt opladen vanuit de broekzak.Dat zou een veel goedkopere versie zijn en geloof me, het kan je leven redden. Bij GoCustomized kun je ook zo een powerbank kopen en je kan er zelfs een gewenste foto op uploaden.

Batteria esterna

Geef een reactie