Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Zomerse telefoonhoesjes met bloemenprint

Florale telefoonhoes aan een gracht in Amsterdam

Een van de mooie dingen aan ons kantoor in het hartje van Amsterdam,  naast de prachtige grachten en de prachtige parken, is dat we ons heel dichtbij Keukenhof bevinden. Nederland staat internationaal bekend als de tulphoofdstad van de wereld en Keukenhof als de bloementuin van Europa. We namen een klein uitstapje naar het park met onze camera's en namen een heleboel foto's die in tot verbaas inwekende ontwerpen zorgde die we op de achterkant van onze telefoonhoesjes konden bedrukken.  We hebben de ontwerpen toegevoegd in de customizer, zodat jij ook een bloementelefoonhoesje kunt maken! Bekijk de nu.

De tulpen van Nederland

Ochtend op een tulpenveld in Nederland

Op een mistige ochtend door het tulpengebied lopen is een verbluffende ervaring. Tulpen bloeien meestal in het voorjaar en komen veel voor in Nederland.

Het begin van de lente en zomer is maar overduidelijk te zien aan de vele kleurrijke bloemen op Keukenhof. Nederland heeft een mooie geschiedenis met bloemen en vooral met tulpen. Het begon allemaal in 1600 tijdens de Gouden Eeuw toen de handel ervoor zorgde dat Nederland één van de rijkste volkeren ter wereld werd. Hoewel tulpen oorspronkelijk uit Turkije kwamen, is de tulp gewend geraakt aan het klimaat van de lage landen. Terwijl de Gouden Eeuw sommige Amsterdammers in extreme rijkdom duwde, werden zeldzame en exotische tulpen statussymbolen. Een tulpenbol koste gemakkelijk meer dan het jaarinkomen van geschoolde arbeiders.

Een mooie lentedag uitkijkend over de bloementuinen van de Keukenhof

Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en is Europa's grootste bloementuin.

Bloementelefoonhoesjes

Tulpen werden populair, omdat er geen bloem als deze was. Het geweldige beeld van al die tulpen hebben we voor je vastgelegd, zodat je een zomers telefoonhoesje kunt maken. Hiermee kun je de hele zomer rondlopen met een bloem die symbolisch staat voor Nederland.

Een voorbeeld van een florale telefoonhoes aan een gracht in Amsterdam.

Een van onze bloemenprint gedrukt op een Galaxy S7 Edge softcase hoesje.

We hebben niet van alle tulpen foto's gemaakt, maar de foto's die we hebben gemaakt zijn dan ook perfect voor op de achterkant van je hoesje! Je kunt de foto's terug vinden in de customizer onder ' Collecties > Nature' In totaal hebben we 6 kleurrijke bloemenfoto's toegevoegd. Maar speciaal voor jou hebben we een aantal foto's geüpload die niet in de collectie zijn opgenomen, maar die je nog steeds kunt gebruiken voor je bloementelefoonhoesje.  Je kunt de foto gewoon opslaan in je telefoon of op de computer en deze uploaden in de customizer.

Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomerFloraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomerFloraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer Floraal telefoonhoesontwerp voor de zomer

Maak een zomers bloementelefoonhoesje

  1. Ga naar GoCustomized
  2. Selecteer het gewenste hoesje en klik op 'Nu ontwerpen'.
  3. Klik bij 'Uploaden' op collecties en dan op ' nature' waarin je de bloemen ontwerpen kunt vinden. Of upload de foto's van hierboven.
  4. Zodra je het perfecte ontwerp met een bloemenprint hebt gekozen, kun je het hoesje bestellen en afrekenen. Wij produceren en verzenden het hoesje binnen 24 uur na bestellen.

Geef je telefoon een unieke en persoonlijk uitstraling. Maak vandaag nog je eigen telefoonhoesje.

Geef een reactie