HTC One M8

2 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HTC one M8 hoesje maken

Bescherm jouw HTC One M8 met de telefoonhoesjes van GoCustomized! Je smartphone beschermen is heel belangrijk en daarom produceert GoCustomized hoesjes die ervoor zorgen dan jouw HTC veilig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wij zeggen altijd maar; beter schade voorkomen, dan achteraf oplossen. Kijk dus daarom nu snel welke hoesjes wij allemaal voor de HTC One M8 aanbieden en kies jouw favoriete soort!

2 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Een goed beschermend telefoonhoesje voor je HTC One M8 is erg belangrijk. Ten eerste beperk je de schade bij vallen en stoten. Bovendien ligt je smartphone steviger in je hand doordat het hoesje minder glad is dan de buitenkant van je smartphone. Daarnaast vangt de harde buitenkant de klap deels op, waardoor de schade minder erg is dan zonder hoesje. Ook voorkomt hij dat er krassen op je nieuwe telefoon komen. Naast dat het fijn is dat je mobiel er zo mooi uit blijft zien, is het ook nog eens handig als je je telefoon weer wilt verkopen; de gebruikerssporen zijn nihil, waardoor je telefoon een hogere waarde heeft. Als laatste helpt het hoesje ook nog bij het voorkomen van waterschade.
Naast al deze praktische functies, zorgen onze HTC ONE M8 hoesjes ook nog voor een divers uiterlijk. Omdat je vaak lang doet met je smartphone, kan het uiterlijk na een tijdje een beetje saai worden. De telefoonhoesjes van GoCustomized zorgen ervoor dat jij voor afwisseling kunt zorgen. Zo zou je je hoesje aan kunnen passen op het seizoen, aan je kledingstijl of aan je humeur. Omdat GoCustomized onder andere hoesjes aanbied die je zelf kunt ontwerpen, is er altijd wel een hoesje te vinden tussen al onze telefoonhoesjes die bij jou past!