Summer Sale:
15% korting op alles!
Gebruik code: SUMMERFUN

Huawei P6 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart, wit of transparant


Een gepersonaliseerd Huawei P6 hoesje maken.


Met eigen foto in hoge resolutie op de achterkant van het telefoonhoesje.


De mooiste bescherming voor jouw telefoon.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


Huawei Ascend P6 Hardcase hoesje maken Zwart Wit of Trasparant
Huawei P6 hoesje ontwerpen

Huawei hoesjes ontwerpen!

GoCustomized biedt jou de mogelijkheid aan om helemaal zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Voor de Huawei Ascend P6 bieden wij een kras bestendige hardcase aan die gemaakt is van een zeer hard plastic. Als basiskleur van het hoesje hebben wij een mooie transparante variant beschikbaar. Dit is de kleur die de zijkanten uiteindelijk krijgen. Het is helemaal aan jou wat er op het hoesje bedrukt wordt. Wil je de bemoedigende woorden van je oma of de foto van die ene speciale persoon altijd bij je hebben? Ga dan snel aan de slag met ontwerpen!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 690x1450
Type Device P6
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit, Transparant
Extra informatie: Nee

Hoe kan ik mijn eigen ontwerp maken?

Gocustomized vindt het essentieel dat het ontwerp proces eenvoudig en snel verloopt zodat jij geen tijd verspilt. Er zijn dus 3 eenvoudige stappen die je moet volgen om een telefoonhoesje te ontwerpen. Stap 1: Als eerste kies je een basiskleur: Bij de Huawei Ascend P6 hardcase is op dit moment hiervoor een strakke transparante variant beschikbaar. Stap 2: Je uploadt een foto via Facebook, Instagram of vanaf je computer, tablet of smartphone. Zorg wel dat de foto van voldoende kwaliteit is, zodat wij hem mooi op het hoesje kunnen drukken. Als je klaar bent met ontwerpen, klik je op bestellen. In het overzicht check je nog één keer of alles klopt, voordat je definitief jouw nieuwe hoesje bestelt. Meer informatie.

Huawei Ascend P6 Hardcase hoesje ontwerpen Zwart Wit of Trasparant

Huawei Ascend P6 Hardcase hoesje maken

Wanneer wordt mijn hoesje bezorgd?

Bij Gocustomized doen wij ons best om jouw zelf ontworpen Huawei hoesje zo snel mogelijk te produceren en verzenden. In de meeste gevallen gebeurt dit dezelfde dag nog. Omdat GoCustomized dit proces zo efficiënt heeft gemaakt, kun je het hoesje de dag na bestelling al gebruiken. Het kan zijn dat je niet tevreden bent met het eind resultaat. Is dit het geval, neem dan direct contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Wij beantwoorden binnen één werkdag en zijn altijd bereid om een passende oplossing te bieden.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 690x1450
Type Device P6
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit, Transparant
Extra informatie: Nee