Huawei P8 - Hardcase hoesje ontwerpen - Rondom bedrukt


Een Huawei P8 Hardcase hoesje maken.


Rondom bedrukt met eigen foto aan achter- en zijkant.


De leukste bescherming voor je telefoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen verstuurd | € 19,95 (Standaard Levering)


Huawei Ascend P8 Hardcase hoesje maken rondom bedruktt
Huawei P8 hoesje ontwerpen

 

 

Ontwikkel jouw eigen Huawei P8 hoesje!

Tegenwoordig is het een hele kunst om op te vallen in de wereld van de smartphones. De lat ligt behoorlijk hoog, maar het is Huawei met de P8 prima gelukt. Er is gekozen voor een slim design en strakke hoeken, terug te zien aan de rechthoekige randen en de combinatie van glas, plastic en metaal. Dit toestel geeft een stevige en solide indruk. Het is iets groter en zwaarder dan zijn voorganger, maar dat betekent ook dat het tegen een stootje kan. En als je dat graag zo wilt houden, is een hoesje van Gocustomized eromheen de way to go. Als high-end toestel is de P8 relatief gezien een stuk goedkoper, waardoor er geld overblijft om jouw nieuwe P8 gelijk te pimpen. Onze covers zijn het absoluut waard, want jouw P8 zal langer meegaan en een ongeëvenaard design hebben.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 748x1260
Type Device P8
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

 

Trek de aandacht met een persoonlijk ontwerp!

Men vindt dat al die smartphones en tablets op elkaar lijken tegenwoordig. Bij de Huawei P8 is dat ook het geval, want het design lijkt wel wat op de smartphones van Apple. Dat neemt niet weg dat je jouw P8 in één klap uniek kan maken. Iedereen zal zich afvragen hoe je aan die gave cover komt. Het antwoord is simpel: van Gocustomized natuurlijk! Door het brede scala aan kleuren en designs kan je alle mogelijkheden uitproberen in onze ontwerpmodule. Pluspunten zijn de optionele duale sim en de unieke camera functies zoals Light Trails & Light Painting. Daartegenover staat wel dat de P8 minder goed bestand is tegen water- en stofschade. Daar hebben onze hoesjes ook een antwoord op. Ze maken jouw P8 niet waterdicht of immuun voor stofschade, maar beschermen jouw toestel en vooral jouw data wel een stuk beter.

Huawei Ascend P8 Hardcase hoesje ontwerpen rondom bedrukt

 

Huawei Ascend P8 Hardcase hoesje maken

Vandaag besteld? Morgen in huis.

Concluderend is de Huawei P8 een betrouwbaar toestel met vergelijkbare capaciteiten als andere nieuwe modellen van grote aanbieders. Toch is het mogelijk de P8 nog beter te maken, en vooral een stuk minder saai. Zodra je een foto of afbeelding hebt gekozen, kan je deze draaien, verplaatsen en inzoomen totdat jij vindt dat het jouw eigen stijl reflecteert. Om het helemaal af te maken kan je er nog een tekst bij laten plaatsen ook. Tevens is bestellen vanuit België en Nederland gratis, en als je het voor 17:00 doet heb je jouw hoesje de volgende werkdag in huis.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 748x1260
Type Device P8
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!