Huawei Y330 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart


Een gepersonaliseerd Huawei Y330 hoesje maken.


Snel en eenvoudig je eigen foto op de achterkant van het telefoonhoesje.


Biedt een zeer goede bescherming voor je telefoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


Huawei Y330 hoesje maken
Huawei Y330 hoesje ontwerpen wit

Is een hardcase van GoCustomized een goede keuze voor mij?

Onze hardcase voor de Huawei Y330 zorgt voor een zeer goede bescherming van de belangrijkste onderdelen van de telefoon. Op deze manier reduceer je de kans op schade aanzienlijk én loop je dus veel minder kans op hoge reparatiekosten aan je telefoon. Omdat hoesjes er vaak niet aantrekkelijk uitzien, kunnen wij hier samen met jou verandering in aanbrengen. Je kunt bij GoCustomized namelijk jouw Huawei Y330 hoesje personaliseren met een eigen foto of afbeelding aan de achterzijde van het hoesje. Je geeft je telefoon op deze manier weer een frisse en unieke look! De zijkanten van het hoesje zijn mooi afgewerkt met ruimten die gemakkelijk toegang geven tot alle knoppen van de telefoon. Ook worden de zijkanten bedekt met een elegante zwarte kleur.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 526x1100
Type Device Y330
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

Hoe ontwerp ik mijn eigen hoesje?

Met behulp van onze ontwerpmodule is designen van je eigen hoesje erg leuk en eenvoudig om te doen. Je hebt slechts een leuke foto nodig die je graag op het hoesje wilt hebben en kunt deze direct uploaden via Facebook, Instagram of de harde schijf van je computer. De foto kun je daarna passend maken door het zien van een preview. Hier zie je direct hoe het hoesje er uiteindelijk uit komt te zien. Wil je nog iets extra’s toevoegen? Geen enkel probleem, want je kunt er ook voor kiezen om een tekst op jouw foto te plaatsen. Je kunt hierbij gebruik maken van verschillende kleuren en lettertypen.Meer informatie.

Huawei Y330 hoesje maken met foto

Huawei Y330 hoesje ontwerpen

Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?

Als je een bestelling binnen Nederland voor 17:00 hebt geplaatst, streven wij ernaar om hem nog de volgende werkdag bij jou thuis te laten bezorgen. Een snelle levering dus, maar hiervoor betaal je als klant bij ons niets extra. Binnen Nederland en België hanteren wij namelijk geen verzendkosten. Met eventuele vragen over de levering van jouw bestelling, zal onze klantenservice altijd voor je klaar staan.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 526x1100
Type Device Y330
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee