iPhone 7 PLUS - Tough case hoesje maken - Rondom bedrukt


iPhone 7 PLUS hoesje ontwerpen.


Extra stevig aan de binnenkant.


Een eigen foto op het telefoonhoesje, rondom bedrukt.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 24,95 (Gratis verzending)


iPhone 7 PLUS hardcase maken
iPhone 7 PLUS rondom bedrukte case

Dubbel verstevigd, maximaal beschermd

Het is altijd lastig om je smartphone volledig beschermd én stijlvol te houden. Wij bieden daarom de ideale oplossing. De tough case voor de iPhone 7 PLUS biedt een geweldige bescherming op twee verschillende manieren. De siliconen binnenkant is flexibel en absorbeert alle schokken en stoten die jouw iPhone 7 PLUS op een dagelijkse basis ontvangt. De buitenste laag is wat steviger en zorgt voor de geweldige stijl rondom het hoesje. In deze laag zitten ook gaten voor de camera en toestelknoppen voor een makkelijke bediening. Het is al snel te merken dat de tough case alles heeft wat een telefoonhoesje zou moeten hebben, vooral als je hem met een eigen foto ontwerpt!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 691x1100
Type Device iPhone 7 Plus
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof, Siliconen
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee

Het ontwerpen van mijn Tough Case

De tough case is een hoesje dat rondom bedrukt wordt. Je kunt hier natuurlijk optimaal van profiteren door je creativiteit te laten zien op de achterkant én op de zijkanten een mooi ontwerp te maken. Voeg de foto’s toe die op de harde schijf van je computer staan of gebruik een van de leuke foto’s van je Facebook of Instagram account. Zo kun jij een uniek iPhone 7 PLUS hoesje ontwerpen. Naast foto’s is het ook mogelijk om tekst toe te voegen op je telefoonhoesje. Combineer jouw foto’s met een leuke tekst en ontwerp een prachtig hoesje voor jezelf of voor iemand anders.

iPhone 7 PLUS tough case ontwerpen

iPhone 7 PLUS toughcase rondom bedrukt met foto

De Tough Case bestellen

Ben je klaar met het iPhone 7 PLUS hoesje ontwerpen? Dan is het bestellen hiervan de volgende stap. We beschikken over verschillende betalingsmogelijkheden, zoals onder andere iDeal. Na de betaling wordt het hoesje zo snel mogelijk verstuurd. Daarnaast werken we met betrouwbare leveranciers, die ervoor zullen zorgen dat jouw pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd. Als je toch nog een vraag hebt of als je wat meer informatie wilt, kun je altijd bij onze klantenservice terecht!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 691x1100
Type Device iPhone 7 Plus
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof, Siliconen
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee