iPad Air 1/2 - Leren hoesje maken - Bruin of zwart


Ontwerp nu een bijzondere iPad Air hoes.


De hoes is gemaakt in Nederland en van topkwaliteit buffelleer.


De hoes kan worden voorzien van een eigen tekst en icoon.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 5 dagen! | € 44,95 (Standaard Levering)

 

 

Een zwart of bruin leren hoesje ontwerpen voor de iPad Air
Leren hoesje ontwerpen voor de iPad Air in het bruin of zwart

Wil je jouw eigen leren iPad Air hoes maken voor je iPad Air 1 of 2?

Als je leer ook zo comfortabel vindt dan heeft Gocustomized een verrassing voor je. De nieuwe leren iPad Air hoes maken gebeurt namelijk met exceptioneel volnerf buffelleer. Dit geeft het hoesje een elegante look, wat wordt versterkt door de natuurlijke nerf structuur van het leer. Hoe langer je het in gebruik hebt, hoe leniger en mooier het leren hoesje wordt. De gebruiksvriendelijkheid en de software van de iPad Air maken het een heerlijke tablet om mee te werken, zowel zakelijk als privé. Het retina-beeldscherm zorgt voor haarscherpe beeldkwaliteit. Keerzijde hiervan is dat het scherm extreem dun en daarmee behoorlijk kwetsbaar is. De subtiele behuizing past hier perfect bij maar heft de kwetsbaarheid niet op. Het leren hoesje van Gocustomized houdt hier rekening mee en beschermt jouw iPad Air tegen elke vorm van schade. Wil je een unieke iPad Air? Kom snel een iPad Air hoes ontwerpen bij Gocustomized!

Een leren hoesje ontwerpen, maar niet voor de iPad Air? Hier kun je een leren hoesje voor de iPad Mini ontwerpen! 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 748x689
Type Device iPad Air 1, iPad Air 2
Type bedrukking Hoge resolutie, Voorkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Buffel Leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Een iPad Air hoes maken voor je iPad Air 1 of 2 met een persoonlijk design.

De leren iPad Air hoes ontwerpen is een avontuurlijke procedure. Zodra je jouw favoriete kleur hebt gekozen kan je gelijk overgaan tot het toevoegen van tekst. Dit kan jouw eigen naam zijn, maar ook een belangrijke datum of een persoonlijke tekst. Omdat de tekst wordt aangebracht door middel van een hoogwaardige lasertechniek is het resultaat altijd fenomenaal mooi. Dit maakt de leren hoesjes van Gocustomized extreem geschikt als cadeau; gegarandeerd dat je iemand er heel blij mee maakt! Als je op zoek bent naar een leuke verrassing of presentje hoef je dus niet verder te zoeken; een unieke leren iPad Air hoes ontwerpen is het perfecte geschenk!

Ontwerp een leren hoesje voor de iPad Air in het zwart of bruin

 

Ontwerp een leren hoesje voor de iPad Air in het zwart of bruin

Hoe gaat een iPad Air hoes ontwerpen in zijn werk?

Zodra je klaar bent met jouw iPad Air hoes ontwerpen krijg je een afdrukvoorbeeld te zien. Op deze manier kan je controleren of alles klopt; is de kleur zoals je had verwacht en zijn er geen spelfouten in de toegevoegde tekst? Voor de zekerheid wordt alles naar je toegestuurd in een bevestigingsmail. Klopt het allemaal? Dan kan je bestellen. Mocht je dit voor 17:00 doen kan jouw hoesje de volgende dag al in de brievenbus liggen. Minimaliseer de risico’s voor jouw nieuwe iPad Air en kom direct een stijlvol leren iPad Air hoes maken. Deze tablet is de extra bescherming absoluut waard en de leren outfit staat ook nog is geweldig goed. Overigens betaal je geen verzendkosten in Nederland en België. Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe een eigen iPad Air hoes maken in zijn werk gaat moet je snel langskomen!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 748x689
Type Device iPad Air 1, iPad Air 2
Type bedrukking Hoge resolutie, Voorkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Buffel Leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee