iPad Mini 1/2/3 - Leren hoesje maken - Bruin of zwart


Ontwerp nu een exclusieve iPad Mini hoes.


Een stijlvolle iPad Mini hoes maken van topkwaliteit buffelleer.


Te voorzien van een persoonlijke tekst en icoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen verstuurd | € 44,95 (Standaard Levering)

 

Leren hoesje ontwerpen voor de iPad Mini in het bruin of zwart
Een leren hoesje maken voor de iPad Mini in het zwart of bruin

Interesse in een leren iPad Mini hoes maken voor jouw eigen iPad Mini 1, 2 of 3?

Er zijn al heel wat soorten materiaal als smartphone- of tablethoes gebruikt, maar leer lijkt het erg goed te doen. Bij ons kun je nu dus een leren iPad Mini hoes maken voor jouw nieuwe iPad Mini. Een leren outfit zal jouw Mini niet alleen erg goed staan, maar ook beschermen tegen allerlei vormen van schade. Dit komt omdat leer een natuurproduct is, waardoor het de juiste eigenschappen heeft om dit te realiseren. Om te beginnen heeft het hoesje een ademende functie, zodat jouw Mini niet oververhit zal raken als je hem in de hoes gebruikt. Verder zal het hoesje zich vormen naar de drager -in dit geval jouw Mini- zodat het naadloos om jouw tablet heen zal passen. Daar komt bij dat de hoesjes zeer stevig zijn: het is bijna onmogelijk om ze te scheuren en ze zijn kleur- en brandvast. Een iPad Mini hoes ontwerpen wordt dus absoluut aangeraden!

Een leren hoesje ontwerpen, maar niet voor de iPad Mini? Hier kun je een leren hoesje ontwerpen voor de iPad Air! 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 551x610
Type Device iPad Mini 1/2/3 (retina)
Type bedrukking Hoge resolutie, Voorkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Buffel Leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Een iPad Mini hoes maken met een persoonlijk design.

Een iPad Mini hoes ontwerpen met de ontwerpmodule is een fascinerend experiment; de opties zijn eindeloos. De iPad Mini is een spil in de evolutie van de tablets van Apple. Door het grote scherm, het lage gewicht en het unieke design is de concurrentie afgetroefd. De bescherming daarentegen laat nog wat te wensen over. De Mini is namelijk flinterdun en de bescheiden behuizing gaat deze niet voldoende beveiligen. Een leren iPad Mini hoes ontwerpen is de oplossing: ze zien er geweldig uit en voorzien jouw Mini van een schok- en stootbestendige uitrusting. Bovendien is een iPad Mini hoes maken heel simpel; de ontwerpmodule licht stapsgewijs op heldere wijze toe wat je moet doen. Je kan het hoesje onovertroffen maken door deze te voorzien van jouw naam of een persoonlijke tekst. Vervolgens kan je meteen overgaan tot bestellen!

Leren hoesje maken voor de iPad Mini in het zwart of bruin

 

Leren hoesje ontwerpen voor de iPad Mini in het bruin of zwart

Wat kan je verwachten van een eigen iPad Mini hoes ontwerpen?

Zodra je hebt besteld gaat ons team er gelijk mee aan de slag. De iPad Mini hoes maken we met de grootste toewijding; elk hoesje krijgt individuele aandacht en wordt met de hand geproduceerd. Jouw design wordt aangebracht door middel van een eersteklas lasertechniek. Het materiaal dat wordt gebruikt komt van buffelleer. Hun huid is zo dik dat er met gemak twee of zelfs meerdere huiden gesplitst kunnen worden. Bij ons vindt de iPad Mini hoes ontwerpen alleen plaats met behulp van de bovenste laag, omdat deze van de beste kwaliteit is. Vandaar de benaming ‘volnerfleder’. Overigens komen de hoesjes van eigen bodem, en zijn dus authentiek ‘Made in Holland’. Nieuwsgierig geworden? Ontwerp snel je eigen iPad Mini hoes voor de iPad Mini 1, 2 of 3! 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 551x610
Type Device iPad Mini 1/2/3 (retina)
Type bedrukking Hoge resolutie, Voorkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Buffel Leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee