LG G4 - Hardcase hoesje ontwerpen - Rondom bedrukt


Je eigen LG G4 hardcase hoesje maken.


Upload je favoriete foto van Facebook of Instagram.


Het telefoonhoesje biedt goede bescherming voor je telefoon.

Bestel vandaag en je product wordt verzonden op 22 feb. 2018 | € 19,95 (Standaard Levering)

 

LG G4 hoesje ontwerpen
LG G4 Hardcase hoesje maken

Versterk je telefoon op een unieke manier.

Zelfs de LG G4 kan tijdens de meest onschuldige momenten een beschadiging oplopen. Met onze hardcase kan jij je mobiel beschermen op een unieke manier. Een hardcase hoesje ontwerpen voor de LG G4 kan nu namelijk met volledige bedrukking. Jouw ontwerp wordt rondom bedrukt en daardoor worden ook de randen meegenomen in het ontwerp. De plastic hardcase beschermt niet alleen de achterkant van je telefoon, maar laat je LG G4 er nu ook mooi uit zien met een design op je hardcase. Het scherm van de telefoon wordt daarnaast niet bedekt door het hoesje, daardoor kan je altijd snel en gemakkelijk op je telefoon kijken. 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 866 x 1411
Type Device LG G4
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

 

Laat je LG G4 niet onbeschermd.

Een hardcase hoesje ontwerpen is nu heel makkelijk met behulp van onze ontwerpmodule.  Wil jij jouw favoriete foto op je hoesje? In de customizer kan jij direct het eindresultaat zien! Bij GoCustomized kan je natuurlijk eerst even inspiratie op doen, we beschikken namelijk ook over eigen designs en kleuren. Óf heb jij de perfecte foto op Facebook of Instagram staan? Deze kan je nu direct uploaden en binnen 1 klik in je hoesje plaatsen. Er is dus genoeg keuze om de mooiste hoesjes te ontwerpen. Houd jij van afwisseling? We hebben ook een hoesje van leer! Deze kun je hier bestellen.

LG G4 hoesje met foto

 

LG G4 hoesje maken

Een uitstekende versterking voor je LG G4.

Voor de bedrukking van de cases maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige inkt, daardoor zal jouw ontwerp er mooi en scherp uit komen te zien. Met de subtiele afwerking van de hardcase is dit een uitstekend item voor je telefoon dat fijn in de hand ligt. De LG G4 hardcase met volledige print is een goede versterking en je kan het nu ook nog eens snel in handen hebben. Een hardcase hoesje ontwerpen en bestellen voor 16.00 uur betekent namelijk dat je de case de volgende werkdag al in huis kunt hebben. Aarzel dus niet om je hoesje te voorzien van een mooi design en begin nu in de customizer!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 866 x 1411
Type Device LG G4
Type bedrukking Hoge resolutie, Sublimatie Print, Volledig rondom
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!