LG G4 C - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart of wit


Je persoonlijke LG G4 C hardcase hoesje maken.


Je eigen foto geprint op de achterkant.


Het telefoonhoesje beschermt je hele telefoon.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


 

LG G4C  hoesje ontwerpen
LG G4C Hardcase hoesje maken

Design een uniek LG G4 C hoesje!

 

Bij GoCustomized krijg je de gelegenheid om jouw eigen hoesje te maken voor de nieuwe LG G4 C, speciaal afgestemd op jouw smaak! Als het kleine broertje van de LG G4 maakt dit toestel deel uit van de mid-range lijn van LG voor 2015. De LG G4 C heeft een ietwat gebogen curve, wat er voor zorgt dat weerkaatsing van buitenaf minder zichtbaar is. Deze bolling maakt het een aangenaam toestel in gebruik, maar maakt het ook bijzonder gevoelig. GoCustomized heeft hier rekening mee gehouden door de hoesjes voor de LG G4 C zo te maken dat de curve ze juist sterker maakt. Bovendien zitten de knoppen aan de achterkant, waardoor een sterk hoesje extra belangrijk is. Onze aangepaste hoesjes zijn de aangewezen uitrusting voor jouw nieuwe LG G4 C.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 556x1100
Type Device LG G4C
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee

 

Kies voor een eigen design.

 

Door het uitbundige aanbod van soorten hoesjes, designs en kleurencombinaties is het niet makkelijk bij GoCustomized jouw nieuwe hoesje uit te kiezen. Het zou fijn zijn als je eerst zou kunnen zien hoe het er uit gaat zien! Daar hebben wij ook aan gedacht. Met behulp van de ontwerpmodule kan men zonder problemen testen welk design het beste past, maar vooral welk design er het meest aantrekkelijk uitziet. De LG G4C maakt gebruik van een in-cell touchscreen, en hoewel het beeldscherm niet full-HD is, ziet alles er haarscherp uit. Het display ligt wel minder diep, wat een positieve invloed heeft op de beeldkwaliteit, maar een negatieve invloed op het vermogen om krassen en barsten te voorkomen. Gelukkig heeft GoCustomized daar ook aan gedacht, want onze hoesjes bieden betere bescherming aan zowel de voor- als achterkant van jouw toestel.

 

LG G4C hoesje met foto

 

LG G4C hoesje maken

Hoe bestel ik een hoesje?

 

Zodra je hebt besloten welk hoesje jouw LG G4 C gaat aankleden is het slechts een kwestie van bestellen. Onze website is zo ingericht dat de stappen elkaar opvolgen, dus er kan niks misgaan. Mocht je er toch niet uitkomen kan je ons altijd benaderen via het contactformulier, en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Overigens bieden wij hoesjes en accessoires aan voor bijna alle -en uiteraard de nieuwste- smartphones op de markt. Onze hoesjes zijn ook perfect als cadeautje of verrassing; gegarandeerd dat je er iemand heel blij mee maakt!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 556x1100
Type Device LG G4C
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!