LG Optimus L9 - Hardcase hoesje ontwerpen - Wit


Een LG Optimus L9 hardcase hoesje maken.


Een stevig wit telefoonhoesje met eigen foto.


Bescherm jouw telefoon in stijl!

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


LG Optimus L9 hoesje ontwerpen
LG Optimus L9 hoesje maken - wit

Een beschermende en persoonlijke hardcase

Je gsm is zeer waarschijnlijk één van je belangrijkste bezittingen. Deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen, maar dit moet niet ten koste gaan van het mooie design. Door jouw LG Optimus L9 te beschermen met een hardcase van GoCustomized zorg je zelf voor een mooi design. Het hoesje is namelijk te voorzien van je eigen afbeelding. Op deze manier geef je je telefoon de bescherming die nodig is én zorg je zelf voor een design dat bij je past.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 550x1111
Type Device LG Optimus L9
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

Hoe maak ik mijn gsm hoesje?

Met de stijlvolle witte hardcase voor jouw LG Optimus L9 zorg je zelf voor een prachtig design. Tijdens het ontwerpen heb je de gebruiksvriendelijke designmodule van GoCustomized tot je beschikking. Het uploaden van je eigen foto gaat gemakkelijk en snel. Je kunt de afbeelding namelijk direct via Facebook en Instagram uploaden. Ook is het natuurlijk mogelijk om een afbeelding die op de harde schijf van je computer staat te gebruiken. De foto kun je vervolgens aanpassen naar wens door hem bijvoorbeeld te draaien of te vergroten. Ook is het mogelijk om een leuke tekst aan de afbeelding toe te voegen.Meer informatie.

Optimus L9 hoesje ontwerpen

Optimus L9 hoesje met foto

Hoe verloopt de bestellingsprocedure?

Nadat je helemaal tevreden bent over het design is het uiteraard mogelijk om een bestelling te plaatsen. Wij zullen daarna meteen voor je aan de slag gaan, zodat je het hoesje zo snel mogelijk zult ontvangen. Bestellingen binnen België die voor 17:00 zijn gemaakt, worden dezelfde werkdag verstuurd met de post. Tevens hoef je voor bestellingen binnen België bij ons geen verzendkosten te betalen. Mocht je nog vragen hebben over de bestelling, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 550x1111
Type Device LG Optimus L9
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!