Nokia Lumia 520 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart, wit of transparant


Jouw eigen hoesje maken voor de Nokia Lumia 520.


Bedruk de achterkant van het telefoonhoesje met je favoriete foto.


Beschermt jouw telefoon tegen krassen, vallen en stoten.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


Lumia 520 hoesje maken
Nokia lumia 520 hardcase hoesje ontwerpen zwart, wit, transparant

Nokia Lumia 520 hoesje ontwerpen

Creëer nu jouw zelf ontworpen telefoonhoesje die perfect bij jou past voor de Nokia Lumia 520. De hoesjes van GoCustomized zorgen voor optimale bescherming tegen barsten, krassen en deukjes. Tegelijkertijd is het hoesje een mooie en stylish accessoire! Je kunt elk denkbare afbeelding, logo of tekst gebruiken om jouw Nokia Lumia 520 case te ontwerpen.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 650x1300
Type Device Nokia Lumia 520
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit, Transparant
Extra informatie: Nee

De cases

Bij GoCustomized gebruiken wij alleen de beste materialen. De hoesjes en de bedrukking zijn dus van perfecte kwaliteit! De Hardcase voor de Nokia Lumia 520 is gemaakt van een zeer hard, special plastic die de zijkanten en achterkant van jouw toestel beschermt. De gehele achterkant van de case kun je laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Gebruik jou favoriete familie foto of en foto van jou en je beste vriend of huisdier. In de ontwerpmodule van GoCustomized heb je ook de optie om tekst te gebruiken in jouw ontwerp. Dit kan in verschillende lettertypes, groottes en elke mogelijke kleur!Meer informatie.

Lumia 520 hoesje ontwerpen

Lumia 520 hoesje met foto

Productieproces

Ben je helemaal klaar met ontwerpen? Dan kan je gaan bestellen. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij gelijk aan de slag om het hoesje zo snel mogelijk te produceren. Elk hoesje wordt stuk voor stuk bedrukt en krijgt dus persoonlijke aandacht van onze productiemedewerkers. Jouw telefoonhoesjes is dus helemaal uniek en speciaal voor jou gemaakt. De cases zijn perfect op maat gemaakt voor de Nokia Lumia 520, dus de knopjes en camera worden niet gehinderd. Ben je niet tevreden met het eindresultaat? Neem dan direct contact op met onze klantenservice, zij komen 100% gegarandeerd met een oplossing waar je tevreden mee bent. Ontwerp dus snel jouw Nokia Lumia 520 hoesje!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 650x1300
Type Device Nokia Lumia 520
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Wit, Transparant
Extra informatie: Nee