Online Marketing / e-commerce stage bij GoCustomized.

Een online marketingstage gericht op e-commerce. Heb jij interesse in online marketing? Heb jij zin om veel te leren én jezelf te bewijzen bij een jonge e-commerce start-up in het centrum van Amsterdam? Dan is deze stage echt iets voor jou! Je gaat leren én ondernemen in de groeiende markt voor gepersonaliseerde producten, zelf projecten starten en aansturen met als doel onze online shops te laten groeien!

 

Over ons

GoCustomized BV (onderdeel van CustomConcepts) is een jonge e-commerce specialist met verschillende innovatieve webshops. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. We zijn specialist op het gebied van personaliseren van gadgets door middel van bijv. iPhone cases en iPad covers met foto’s en logo’s.  Na een vliegende start in Nederland in 2012 zijn we hard op weg om een top-3 speler in Europa te worden met activiteiten in 10 verschillende Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. In maart 2017 hebben we ons concept ook in Amerika gelanceerd! 

 

Werkzaamheden

Wij willen graag dat de stage bij jou past! Voordat je stage begint stellen we in overleg vast wat je wilt gaan leren en welke van onderstaande werkzaamheden hierbij passen. Je wordt hierbij begeleid door een specialist in (online) marketing.

 

- Ondersteunen bij productontwikkeling: oa. testen en ontwikkelen van nieuwe producten en leveranciers, productafbeeldingen (laten) maken, schrijven van teksten.

- PR: Schrijven van persberichten, media-contacten (online en offline)  maken en onderhouden, bedenken en uitwerken van samenwerkingen.

- Direct marketing:  in de vorm van oa. nieuwsbrieven schrijven.

-Social media marketing: het onderhouden van verschillende social media kanalen en het opstarten van originele acties op dit gebied.

- SEO en SEA werkzaamheden waaronder aansturen van Adwords campagnes en SEO partners.

- Begeleiden van website ontwikkeling: briefings maken voor en opvolgen met verschillende freelancers in binnen- en buitenland.

 

Eisen

- HBO/WO denk- en werkniveau (en ingeschreven aan een Hogeschool of Universiteit).

- Hands on mentaliteit.

- Interesse in e-commerce en online marketing.

- Je kunt werken met Word, Excel, PowerPoint. Kennis van en ervaring met Photoshop is een pré.

- Je bent creatief, ondernemend en je kan als geen ander multi-tasken.

- Je staat open om te leren, maar bent ook niet bang om zelf projecten op te starten.

- Je hebt gevoel en talent voor tekst schijven.

 

Wat bieden wij

- Een stageplek in het centrum van Amsterdam in een inspirerende omgeving.

- De kans om veel te leren door middel van ons uitgebreide trainee programma én zelf te ondernemen bij een jonge start-up in e-commerce.

- Een stagevergoeding van 400€ per maand

- Vriendelijke collega’s en een heerlijke gratis lunch.

- Doorgroeimogelijkheden binnen GoCustomized vanwege de snelle groei.

- Last but not least: een koud biertje elke vrijdag!

 

Periode

In overleg maar in principe minimaal voor 4 maanden voor 5 dagen per week. Wij zoeken het hele jaar door voor diverse stage-plaatsen stagiaires.

 

Interesse?

Stuur je cv en eventueel een korte motivatie naar Michiel van de Plassche / Dingeman Vink (jobs@gocustomized.com). Mail ook gerust voor vragen!