GoCustomized persberichten

GoCustomized.com is een e-commerce start-up gevestigd in het hartje van Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde accessoires. Waar veel smartphones en tablets op elkaar lijken, bieden wij klanten de mogelijkheid om hun toestel in een ware eye-catcher te veranderen. Met een enthousiast team van van ontwikkelaars en online marketeers uit verschillende Europese landen, willen wij onze unieke producten introduceren op de markt en deze zo snel mogelijk beschikbaar maken voor alle consumenten!

 

Het laatste nieuws over GoCustomized:

 

Mijlpaal van 250.000 klanten bereikt voor het Nederlandse e-commerce bedrijf Custom Concepts.

22 september 2017

250 000 customers

Custom Concepts, een e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in het omzetten van zakelijke marketing ideeën in tastbare gepersonaliseerde producten, heeft de mijpaal bereikt van 250.000 klanten, via hun GoCustomized en MyPersonalisedCase merken..

Bekijk het persbericht

 

Shopping Award nominatie voor GoCustomized uit Amsterdam.

20 maart 2017

custom concepts

Van oorsprong smartphonecase specialist heeft zijn activiteiten in 3 jaar razendsnel uitgebreid met een verzevenvoudiging van omzet en vakprijs nominatie als gevolg.

Bekijk het persbericht

 

GoCustomized winnaar Cross Border top 30.

12 september 2016

GoCustomized winnaar Cross Border top 30

Ondernemingen die minimaal € 100.000 online omzetten buiten Nederland én een buitenlandse omzetgroei van minimaal 20% laten zien, komen voor de De Cross Border top 30 in aanmerking. Tijdens het Twinkle en Dexport Cross Border e-commerce Event te Utrecht is GoCustomized vorige week uitgeroepen tot de winnaar van de Cross Border top 30. Andere genomineerden waren Leapp, Helloprint en The Sting.

Bekijk het persbericht

 

GoCustomized lanceert gepersonaliseerde hoesjes voor de iPhone 7.

7 september 2016

Tegelijkertijd met de aankondiging van de nieuwste smartphones van Apple heeft GoCustomized vandaag direct twee nieuwe iPhone 7 en 7 PLUS producten.

GoCustomized brengt altijd als eerste de nieuwste hoesjes voor de nieuwste telefoons op de markt. Nieuwsgierig hoe we dit doen? Lees ons persberciht over de nieuwste iPhone 7 hoesjes!

Bekijk het persbericht

 

GoCustomized behaalt een mijlpaal van 100.000 klanten.

17 mei 2016

GoCustomized, a Dutch start-up company, reached 100,000 customers.

100.000 klanten; een mijlpaal. Na de start in 2012 is Gocustomized enorm hard gegroeid. De factoren die hierop van invloed zijn worden toegelicht in dit persbericht.

Bekijk het persbericht

 

Van Amsterdamse startup naar internationale webshop.

13 october 2015

Van Amsterdamse startup naar internationale webshop.

Webshop GoCustomized, bekend van het aanbieden van gepersonaliseerde en unieke telefoon- en tablethoesjes, heeft de afgelopen 3 jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Begonnen met het aanbieden van één uniek product in 2012, weten inmiddels maandelijks ruim 200.000 consumenten hun weg te vinden tussen het uitgebreide aanbod. Het succes op de Nederlandse en Belgische markt heeft geresulteerd in activiteiten in 7 Europese landen. De combinatie van geoptimaliseerde online marketing en geautomatiseerde processen zijn de basis voor het succes. De ambitie is om binnen 2 jaar door te groeien naar een Europese top 3-speler in de zakelijke en consumentenmarkt voor gepersonaliseerde producten. Daarnaast lonkt de Amerikaanse markt voor verdere groei.

Bekijk het persbericht

 

Nederlandse Startup biedt designers een uniek verkoop platform.

15 januari 2015

Nederlandse Startup biedt designers een uniek verkoop platform

Webshop GoCustomized, bekend van het aanbieden van gepersonaliseerde en unieke telefoonhoesjes, slaat een nieuwe weg in door te gaan samenwerken met designers. Door het nieuwe shop-in-shop platform kunnen verschillende ontwerpers en kunstenaars hun ontwerpen op een toegankelijke manier aanbieden aan een groot publiek. Het resultaat? Een shop met -nu al- meer dan 700 unieke telefoon- en tablethoesjes.

Bekijk het persbericht

 

Nederlandse startup ontwikkelt unieke iPhone accessoire.

12 september 2012

Nederlandse startup ontwikkelt unieke iPhone accessoire

Gocustomized is een van oorsprong Nederlandse online startup waar een consument of bedrijf zijn iPhone kan voorzien van een zelf ontworpen, persoonlijke achterkant (BackCover). Deze achterkant kan de gebruiker zelf online ontwerpen met bijvoorbeeld een foto, logo of kleur. Het product vervangt de volledige achterkant van de iPhone, is net zoals het origineel gemaakt van glas en is simpel zelf te plaatsen. Het is dus geen sticker of hoesje die het strakke uiterlijk van de iPhone aantast.

Bekijk het persbericht

 

 

Contact:

Perscontactmarketing@gocustomized.com

Algemene vragenSupport Gocustomized

GoCustomized BV. Gillis van Ledenberchstraat 74, 1052VK Amsterdam, The Netherlands