Samsung Galaxy S6 - Portemonnee hoesje ontwerpen - Voorkant bedrukt


Een handig portemonnee hoesje maken.


Met bedrukking van een eigen foto op de voorzijde.


Het telefoonhoesje heeft handige opbergvakjes voor drie pasjes of papiergeld.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 19,95 (Gratis verzending)


Galaxy
Samsung portemonnee hoesje maken

Nooit meer stressen bij de kassa

Vergeet jij je portemonnee wel eens, maar ben je wel altijd bezig met je telefoon? De ideale oplossing is een van onze portemonnee hoesjes! Met de Samsung Galaxy S6 case weet je zeker dat je alles bij de hand hebt: telefoon, pasjes en zelfs je leukste foto! Je kunt namelijk gemakkelijk de leukste of mooiste foto in je bezit door ons op de case laten printen. Jij ontwerpt en wij maken het! Samsung Galaxy S6 hoesje is gemaakt van zwart Skai-leer en mooi afgewerkt. Wij printen jouw afbeelding op een witte achtergrond voor het beste resultaat. Deze witte achterkant is uiteraard niet meer te zien, nadat jouw design er helemaal overheen is geprint. Met drie handige opbergvakjes heb je altijd de belangrijkste pasjes of wat papiergeld bij de hand.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 530x1100
Type Device Galaxy S6
Type bedrukking Sublimatie Print, Voorkant bedrukt
Materiaal Siliconen, Skai leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee

 

Ontwerp, creëer en maak zelf

Zelf een case maken doe je via onze ontwerpmodule. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en dus door jong en oud goed te gebruiken! Je kunt snel een foto uploaden via de harde schijf van de computer, maar ook direct via Facebook en Instagram. Op deze manier kun je snel aan de gang om iets moois van het hoesje te maken. Zo kun je de gebruikte foto gemakkelijk vergroten, verkleinen of draaien, zodat deze helemaal naar wens op de case terecht komt. Wij adviseren je om hierbij rekening te houden met een printmarge van 3mm aan de randen. Meer informatie.

Galaxy S6 walletcase maken

Galaxy S6 portemonnee hoesje met foto

De case erg snel in huis

Ben jij ook altijd ongeduldig als het gaat om wachten bij een bestelling? Wij ook! Daarom willen we je natuurlijk niet lang laten wachten bij een bestelling. Je hoeft voor de levering niet thuis te zijn, want het pakketje gaat gewoon door de brievenbus. Verzendkosten hoef je binnen Nederland en België niet te betalen. Het is natuurlijk altijd fijn als je ergens terecht kunt voor vragen over een bestelling. Onze klantenservice helpt je dan ook iedere werkdag graag.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 530x1100
Type Device Galaxy S6
Type bedrukking Sublimatie Print, Voorkant bedrukt
Materiaal Siliconen, Skai leer
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit, Zwart
Extra informatie: Nee