Samsung Galaxy S4 - Houten hoesje maken - Gegraveerd


Een houten hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy S4.


Een telefoonhoesje maken van bamboe.


Bijzondere bescherming voor jouw telefoon.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 8 dagen! | € 24,95 (Standaard Levering)

 

Samsung Galaxy S4 bamboe hardcase maken met gegraveerd design
S4 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Een houten Samsung hoesje maken voor de S4 klinkt toch geweldig?

Gocustomized is altijd ijverig op jacht naar potentiële nieuwe materialen om hoesjes van te maken. Je kan sinds kort een wonderschoon Samsung hoesje maken voor de Galaxy S4 van echt bamboe hout. Wat maakt juist bamboe zo bijzonder? In feite is bamboe een plant (grassoort) en het snelst groeiende gewas ter wereld. Daar komt bij dat bamboe extreem milieuvriendelijk is; het geeft meer zuurstof en neemt meer CO2 op dan bomen! Zo’n exceptioneel bamboe houten Samsung hoesje ontwerpen voor jouw S4 is eigenlijk gewoon heel goed voor het milieu. Omdat je het hoesje kan voorzien van jouw eigen print weet je zeker dat het een origineel geheel wordt. Niet geheel onbelangrijk is dat het bamboe hoesje jouw smartphone ook gelijk kan beschermen tegen val- en stootschade. De S4 heeft door zijn prachtige Full HD Amoled-scherm, nieuwe functies en razendsnelle processor recht op de best mogelijke bescherming. Die vind je bij Gocustomized. Heb je geen Galaxy S4, maar een Galaxy S6? Deze kun je hier ontwerpen!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 740x1400
Type Device Galaxy S4
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Kom hoogst persoonlijk een Samsung hoesje ontwerpen met een uniek design.

Met behulp van de ‘Customizer’ kan je met gemak een Samsung hoesje ontwerpen. Normaal gesproken kan je een kleur kiezen, maar voor de bamboe hoesjes is dat niet aan de orde. Vervolgens kan je gelijk beginnen aan jouw design; er zijn verschillende artistieke iconen beschikbaar in de designer collectie en daarnaast kan je ook een persoonlijke tekst toevoegen. Uiteraard wordt er aangeraden eerst even te testen welke keus het beste bevalt. Niet tevreden? Dan kan je heel eenvoudig opnieuw beginnen. De keus die je maakt wordt in jouw hoesje gegraveerd. Omdat alleen het zwarte gedeelte wordt gegraveerd wordt aangeraden het gekozen design of icoon niet te veel uit te vergroten. Wil je een one of a kind Samsung hoesje ontwerpen? Dan kan je tekst toevoegen in de meest stijlvolle lettertypes. Is jouw aandacht getrokken? Kom zelf een Samsung hoesje maken bij Gocustomized.

Samsung Galaxy S4 wooden case ontwerpen met eigen design

 

Samsung Galaxy S4 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wat is de werkwijze van een Samsung hoesje maken?

Zodra het design is afgestemd op jouw smaak kan je deze in de winkelwagen plaatsen. Op deze manier kan je alles nog even controleren. Hierna kan je gelijk overgaan tot bestellen. Er zijn meer dan genoeg betaalwijzes en je kan zelfs achteraf betalen. Zodra de order bij ons binnenkomt gaat een toegewijd team van specialisten er gelijk mee aan de slag. Een Samsung hoesje maken gebeurt met de grootste zorg en aandacht. Vooral het graveren is een delicaat klusje, maar de ervaring leert dat het resultaat altijd fenomenaal is. Tot slot wordt het hoesje behandeld met beschermende olie waardoor deze er onberispelijk uit komt te zien. Beperk het risico voor jouw S4 en kom snel jouw houten Samsung hoesje ontwerpen!

 

Het graveren van de houten case:

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 740x1400
Type Device Galaxy S4
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!