Samsung Galaxy S5 en S5 Neo - Houten hoesje maken - Gegraveerd design


Een uniek hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy S5 en S5 Neo.


Goede bescherming voor jouw telefoon door de beste kwaliteit bamboe.


Een telefoonhoesje gegraveerd met je eigen tekst of ontwerp.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 8 dagen! | € 24,95 (Standaard Levering)

 

 

Samsung Galaxy S5 bamboe hardcase maken met gegraveerd design
Samsung Galaxy S5 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Een ongerept houten Samsung hoesje maken voor de S5!

Je kan nu een extraordinair bamboe houten Samsung hoesje maken voor de Samsung Galaxy S5. Als één van de eerste toestellen met de mogelijkheid om de accu te wisselen bestaat de S5 uit een aantal losse componenten. Dit maakt de S5 tamelijk kwetsbaar, want als je hem laat vallen is er een grote kans dat deze in stukken ligt. De behuizing is van soft-touch materiaal, ook wel ‘modern glam’ genoemd, maar dit gaat je S5 niet doeltreffend genoeg beschermen. De houten bamboe hoesjes van Gocustomized zijn daarentegen gespecialiseerd in de beveiliging van jouw Galaxy S5. Het rechthoekige ontwerp is weliswaar stof- en waterbestendig, maar zijn dit werkelijk de grootste gevaren? Val- en stootschade is veel waarschijnlijker; een flinke kras, gebarsten scherm of een kanjer van een deuk en jouw S5 is niet meer de charmante smartphone zoals jij hem ooit hebt aangeschaft. In dit geval is voorkomen veel beter dan genezen, en dat kan met een hoesje van Gocustomized. Kom dus zo snel mogelijk zo’n reddingsvest voor je Samsung hoesje ontwerpen. Heb je geen hoesje voor de Galaxy S5 nodig, maar wil je een hoesje ontwerpen voor de S6? Deze vind je hier!

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 745x1400
Type Device Galaxy S5
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Kom een Samsung hoesje ontwerpen met een zelfbedacht design

De ontwerpmodule wordt ook wel de customizer genoemd. Aan de hand van deze module is jouw eigen Samsung hoesje ontwerpen een fluitje van een cent. Voor de houten hoesjes heb je een aantal opties: kies een icoon uit de designer collectie of voeg een op maat gemaakt tekstje toe. Op deze manier kan je een cadeautje wel heel speciaal maken, maar ook het logo van jouw werk voorzien van extra informatie. Of het nou voor privé of zakelijke doeleinden is, onze hoesjes zijn ideaal. Je kan rekenen op heel wat extra aandacht. Iedereen wilt wel een origineel Samsung hoesje maken, helemaal voor de S5. Dit toestel wordt namelijk nog steeds grootschalig gebruikt en is het dubbel en dwars waard om extra te beschermen. Hoe dan? Een Samsung hoesje ontwerpen voor jouw S5 natuurlijk.

 

S5 wooden case ontwerpen met eigen design

 

Samsung Galaxy S5 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Wat is de procedure omtrent een Samsung hoesje maken?

Als het ontwerp is afgerond kan je deze in de winkelwagen plaatsen. Dubbelcheck alles nog even en vervolgens kan je bestellen. Met meer dan 6 betaalwijzes en de mogelijkheid om achteraf te betalen gaat dat wel lukken. Zodra de order bij ons binnenkomt springt ons productieteam er direct bovenop. Een Samsung hoesje maken gebeurt alleen met de grootste finesse. Met name het graveren is een fijngevoelige taak. Doordat het hoesje aan het eind wordt afgewerkt met beschermende olie is een schitterend resultaat gegarandeerd. Denk aan de gesteldheid van jouw S5 en kom gauw een houten Samsung hoesje ontwerpen!

 

Het graveren van de houten case:

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 745x1400
Type Device Galaxy S5
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!