Samsung Galaxy S6 - Houten hoesje maken - Gegraveerd design


Ontwerp een gepersonaliseerd houten hoesje voor de Samsung Galaxy S6.


Goede bescherming voor je telefoon door de beste kwaliteit bamboe.


Bedruk het hoesje met een leuk icoon!

Bestel vandaag en je product wordt verzonden op 1 jan. 2019 | € 19,95 (Standaard Levering)

 

 

Samsung Galaxy S6 bamboe hardcase maken met gegraveerd design
Samsung Galaxy S6 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Op eigen houtje een Samsung S6 hoesje maken!

We streven ernaar altijd een stapje voor op de concurrentie te blijven. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar baanbrekende innovaties, helemaal voor de nieuwste toestellen. Na een intensieve zoektocht naar het ideale materiaal om smartphone- en tablet hoesjes van te maken zijn we uitgekomen bij bamboe hout. Bamboe groeit enorm snel dus er zal nooit een tekort ontstaan. Dit materiaal is tegelijkertijd ijzersterk en flexibel, krasvrij en uiteraard enorm milieubewust. Een Samsung hoesje ontwerpen van dit materiaal wordt beslist aangeraden. Het nieuwste pronkstuk van Samsung is opnieuw een echte game changer; de supersnelle software en functionaliteit maken het een heerlijk toestel om mee te werken, maar de magere, ietwat simpele behuizing en het grote scherm brengen heel wat risico’s met zich mee. Een uniek Samsung hoesje maken kan deze risico’s inperken, omdat jouw S6 zal worden uitgerust met een beschermende, trendy outfit. Heb je geen Samsung Galaxy S6 hoesje nodig, maar een voor de S5? Deze vind je hier!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 680x1400
Type Device Galaxy S6
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee

Kom hoogst persoonlijk een Samsung hoesje ontwerpen met een weergaloos design

Middels de customizer is het zo gepiept; een Samsung hoesje ontwerpen is slechts een kwestie van een paar minuten werk. Voor de houten hoesjes kan je een icoon uit de designer collectie kiezen en vervolgens krijg je gelijk een voorbeeld te zien. Aansluitend kan je ook nog tekst toevoegen, wat jouw hoesje helemaal een persoonlijk tintje zal geven. Het is mogelijk het icoon in- of uit te zoomen, maar je kan hem ook verplaatsen. Houd er rekening mee dat alleen het zwarte gedeelte zal worden gegraveerd. Ook het lettertype van de toe te voegen tekst is aan te passen; je kan er dus echt een kunstwerk van maken. Wat voor design je ook kiest, we garanderen dat het resultaat altijd sensationeel mooi is. Ook zal het heel wat jaloerse blikken opleveren, want een Samsung hoesje maken voor de S6 is de laatste trend. Wat extra bescherming voor zo’n multi-functioneel toestel is altijd welkom. Meer weten? Kom snel jouw eigen houten Samsung hoesje ontwerpen voor de S6.

S6 wooden case ontwerpen met eigen design

 

Samsung Galaxy S6 bamboe hardcase maken met gegraveerd design

Vandaag nog een Samsung hoesje maken? Ga direct aan de slag!

Zodra het design is voltooid kan je deze nog even dubbelchecken. Ziet het er naar behoren uit? Dan kan je de bestelling in winkelwagen plaatsen en overgaan tot de betaling. Dit is zo gebeurd, want er zijn betaalwijzes in overvloed. Wij garanderen altijd een snelle levering, zodat je snel van je hoesje kunt genieten. Het ervaren productieteam gaat er namelijk gelijk mee aan de slag, en zo’n Samsung hoesje maken wordt alleen met de grootste precisie aangepakt. Laat jouw S6 niet langer in de kou staan en kom vandaag nog een bamboe houten Samsung hoesje ontwerpen!

 

 

Het graveren van de houten case

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 680x1400
Type Device Galaxy S6
Type bedrukking Hoge resolutie, Achterkant bedrukt, Gegraveerd
Materiaal Bamboe, Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart, Bruin
Extra informatie: Nee