Galaxy Mega 6.3

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy Mega 6.3 hoesje maken

De nieuwe generatie smartphone kan wel wat extra beveiliging gebruiken. Laat dat nou net de functie van onze hoesjes zijn. Deze worden zo geproduceerd dat ze feilloos om jouw smartphone heen passen, als een op maat gemaakte mantel. Het fijne is dat je deze mantel ook kan voorzien van een eigen design! Dit betekent dat jouw smartphone niet alleen beter ingedekt is tegen schade, maar er ook gelijk spectaculair uitziet.
Vandaag de dag worden smartphones steeds vlotter en efficiënter, maar helaas ook een stuk gevoeliger. Qua formaat lijkt het de trend om ze alsmaar kleiner te maken, maar de laatste tijd duiken er toestellen op die opzettelijk extra groot zijn. Dat is ook het geval bij de Samsung Galaxy Mega 6.3.

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
De nadruk ligt op het Super Clear HD scherm van 6,3 inch: je kan buitengewoon goed internetten, gamen of een film kijken op de Mega. Om dit zo lang mogelijk -én zonder gevaar- te kunnen blijven doen is het zaak gelijk een hoesje van GoCustomized te bestellen. Onze hoesjes verlengen niet alleen de levensduur, maar verbeteren ook de levenskwaliteit van jouw smartphone! Een eigen design ontwikkelen is namelijk een hele happening. De ontwerpmodule ligt op een heldere manier toe wat voor mogelijkheden er zijn. Het begint allemaal met het kiezen van een afbeelding. Dit kan van alles zijn; dat onvergetelijke moment van vakantie of dat legendarische house-warming feestje. Afbeeldingen zijn direct up te loaden vanaf Facebook of Instagram. Je hoeft alleen rekening te houden met de afmetingen en de 3mm marge. Tenslotte kan je ook nog tekst toevoegen, wat helemaal bijzonder is als je van plan bent het hoesje cadeau te doen; de jarige job zal het zeker weten waarderen. Na het afronden van jouw design kan je ogenblikkelijk overgaan tot bestellen, zodat wij er direct mee aan de slag kunnen. Voor de Mega wordt gebruik gemaakt van de sublimatie techniek: jouw afbeelding wordt door middel van hittegevoelige inkten vastgehecht aan het kunststof hoesje. Het resultaat is een onberispelijk geheel. Indien je jouw Samsung Galaxy Mega 6.3 fatsoenlijk wilt beschermen en wilt uitrusten met een trendy outfit moet je dus langs GoCustomized komen. What are you waiting for?