Sony Xperia M - Hardcase hoesje ontwerpen - Wit


Het persoonlijkste hoesje maken voor de Sony Xperia M.


Met eigen foto aan de achterzijde van de case.


Een mooie elegante basiskleur: Wit

Bestel vandaag en je product wordt verzonden op 1 jan. 2019 | € 14,95 (Standaard Levering)


Sony Xperia M telefoonhoesje maken
Sony Xperia M hoese maken

Een mooi en stijlvol hoesje.

Je eigen smaak en stijl is overal terug te zien. Nu ook op je telefoonhoesje! Hoesjes van GoCustomized bieden bescherming aan je Sony Xperia M op een manier die bij jou past. Hoe gaat dit in zijn werk? Via de website kun je eenvoudig je eigen afbeelding uploaden via de harde schijf van de computer, Facebook of Instagram. Een leuke herinnering, het logo van je favoriete sportclub of een foto met je vrienden, het is allemaal mogelijk en door de kwalitatief hoogwaardige inkt, worden de foto’s mooi afgedrukt. Op deze manier is ieder telefoonhoesje uniek en biedt het de bescherming die nodig is.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 650x1270
Type Device Xperia M
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee

 

Ga aan de slag!

Tijdens het ontwerpen van je eigen hoesje bieden we je een aantal mogelijkheden. Zo kun je jouw afbeelding perfect passend maken, maar kun je er ook voor kiezen om een van onze ‘stock’ afbeeldingen te kiezen als je even geen inspiratie of leuke foto hebt. Ook is de foto te voorzien van een persoonlijke tekst. Deze tekst is in verschillende lettertypen en kleuren op de foto te plaatsen en zorgt ervoor dat het geheel compleet kan worden gemaakt. Als je klaar bent met designen kun je verder gaan met de bestelling.Meer informatie.

Xperia M hoesje maken

 

Xperia m hoesje ontwerpen

Ik ben klaar met designen, wat nu?

Helemaal tevreden met je design? Dan kun je overgaan tot een bestelling. Als de bestelling bij ons is binnen gekomen, willen wij je natuurlijk zo snel mogelijk voorzien van jouw telefoonhoesje. Hierbij maken wij gebruik van onze snelle bezorging. Als je binnen Nederland voor 16.00 uur een bestelling hebt geplaatst, is je Sony Xperia M hoesje de volgende dag bij jou in huis. Om het nog mooier te maken hoef je hier ook niet extra voor te betalen! Binnen Nederland en België betaal je niets aan verzendkosten en dat is natuurlijk wel zo fijn. Om je zo snel en goed mogelijk te helpen, kun je met vragen altijd terecht bij onze klantenservice.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 650x1270
Type Device Xperia M
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Wit
Extra informatie: Nee