Sony Xperia X Performance - Hardcase hoesje maken - Transparant


Een Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen.


In onze ontwerpmodule kun jij je eigen telefoonhoesje bedrukken met foto.


Upload een foto met vrienden of je familie, voor een blijvende herinnering!

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Gratis verzending)

Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen
Sony Xperia X telefoonhoesje maken zwart

Ontwerp een unieke Sony Xperia X Performance hardcase hoesje.

De nieuwste smartphone van Sony heet niet voor niets Sony Xperia X Performance en staat dan ook voor goede prestaties. De smartphone moet deze prestaties echter wel waar kunnen maken zonder vervelende beschadigingen aan de telefoon. Schade aan de telefoon is natuurlijk nooit goed voor de prestaties van een smartphone. Daarom kun jij bij GoCustomized een uniek telefoonhoesje met foto of design ontwerpen. Dit hardcase hoesje biedt de benodigde bescherming en tegelijkertijd wordt je telefoon een ware eye-catcher. Een Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen doe je dan ook niet alleen voor de bescherming, maar ook voor de gehele uitstraling van de telefoon. Door middel van een UV print wordt het telefoonhoesje met foto of design bedrukt. Deze hardcase is overigens gemaakt van gepolijst kunststof en in combinatie met een UV print zorgt dat voor een mooi resultaat. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij de telefoon gewoon kan blijven gebruiken zoals je gewend bent. Wij willen immers niet de prestaties van de telefoon in de weg zitten, daarom beschikt het hoesje over diverse uitsparingen. Daardoor kunnen de camera en toestelknoppen eenvoudig worden gebruikt.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 518x1100
Type Device Xperia X Performance
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee

 

De ontwerpmodule; jij maakt het telefoonhoesje met foto of design!

Door middel van onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule kun jij eenvoudig een Sony Xperia X Performance hoesje maken. Het is dan ook mogelijk om al je foto’s en afbeeldingen te gebruiken voor het ontwerp van je telefoonhoesje met foto of design. Je hoeft overigens niet al je foto’s over te zetten op één computer of iets dergelijks. Je kunt namelijk ook gewoon je foto’s van Facebook en Instagram uploaden. Mocht je nou geen inspiratie hebben, dan niet getreurd! Wij beschikken ook over eigen designs en kleuren waar jij gebruik van kan maken. Het is dan ook haast onmogelijk om geen uniek telefoonhoesje met foto of design te ontwerpen! Wil jij ook een Sony Xperia hoesje maken voor een van je vrienden, maar beschikken zij over de Sony Xperia X? Deze kun je hier vinden!

Xperia X Performance hoesje met foto

 

Xperia X hoesje ontwerpen

In een mum van tijd een Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen.

Een Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen is zeer snel gedaan. Daarom willen wij dat jij het hoesje ook snel in huis hebt! Door geavanceerde druktechnieken en inkt van zeer goede kwaliteit kunnen wij de hoesjes zeer snel en scherp bedrukken. Vervolgens wordt de bestelling direct verzonden. Wij rekenen overigens geen verzendkosten, de bestellingen worden gratis thuisbezorgd. Wil jij dan ook de prestaties van je telefoon waarborgen? Ontwerp dan een uniek telefoonhoesje met foto of design! Mocht je echter toch nog vragen hebben i.v.m. een Sony Xperia X Performance hoesje ontwerpen of wellicht iets anders, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Stuur gerust een berichtje naar support@gocustomized.com. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 518x1100
Type Device Xperia X Performance
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Transparant
Extra informatie: Nee