Xperia Z1

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sony Xperia Z1 hoesje maken

Ben jij op zoek naar een accessoire waarmee je jouw smartphone kunt onderscheiden van de rest? Wil jij je telefoon een uniek uiterlijk geven dat exact aan jouw wensen voldoet? Dat kan! Bij GoCustomized bestel je een hip Sony Xperia Z1 hoesje. Ook is het mogelijk om een Sony Xperia Z1 of Z1 Compact hoesje zelf te ontwerpen. Je maakt een uniek design met je eigen afbeelding, foto, tekst of logo. Ook hebben wij een groot assortiment aan designs en kleuren in de ontwerpmodule. Een design in New York of Amsterdam thema van Giftart, verschillende comics en mooie prints. Snelle levering, geen verzendkosten binnen Nederland en ontwerpen is erg eenvoudig!

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ontwerp nu zelf een hoesje voor de Sony Xperia Z1. Ben je opzoek naar een accessoire waardoor jij je kunt onderscheiden van alle andere smartphones? En wil je jouw telefoon een unieke en frisse look geven? Dan ben je bij GoCustomized aan het juiste adres. Allereerst kies je bovenaan in het menu voor welke telefoon je een hoesje nodig hebt. Vervolgens kun je ervoor kiezen om zelf een design te maken of om een van onze designs te gebruiken.

Naast het feit dat je telefoon er uniek en leuk uitziet, biedt het ook nog eens optimale bescherming voor je telefoon. Want jij wilt toch ook niet dat er iets met je Xperia Z1 gebeurd? Dus waar wacht je nog op, ga meteen aan de slag!