Blog

Blog GoCustomized

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over smartphones.

 • De voordelen van een hardcase voor jouw telefoon wanneer je een sportliefhebber bent

  Er zijn wereldwijd meer dan 7000 talen. Maar we begrijpen elkaar allemaal: sport. We zijn allemaal enthousiast over kampioenschappen en Olympische Spelen, kijken naar de resultaten van onze favoriete teams en discussiëren over de beste manier om fysiek fit te worden.  Met de applicaties voor de telefoon, zoals workout-apps en talloze stappentellers, hartslagmeters en calorie trackers is de telefoon een onmisbare metgezel geworden in de sport. Als de sport zo gevaarlijk is, is de juiste bescherming voor onze mobiele telefoons net zo belangrijk. Sterker nog, er zijn zelfs duidelijke voordelen van een hoesje voor je telefoon. Wil je weten welke? Lees dan verder!

  Bron: Pexels

  Lees verder

 • Nieuwe website, Nieuwe ontwerpmodule

  Met trots kondigen wij aan dat GoCustomized een nieuwe look heeft! Een nieuw logo, een nieuw design en nieuwe mogelijkheden en natuurlijk een geweldige kwaliteit zoals jullie gewend zijn. Lees verder om er meer over te weten te komen.

  Lees verder

 • RELEASE! IPHONE X

  Eindelijk is die er dan, het duurste en de snelst brekende iPhone die er is. De iPhone X is nu beschikbaar en de vraag is letterlijk niet bij te houden. We lachte allemaal toen we hoorde dat er mensen waren die 1000 euro wilde uitgeven voor een smartphone, maar we zitten verkeerd. Lees verder om er meer over te weten te komen!

  Image result for iphone X release news

  Lees verder

 • Samsung kondigt Bixby 2.0, stemassistent aan

  Een paar weken geleden kondigde Samsung aan dat het de tweede generatie van zijn Bixby-stemassistent zal introduceren tijdens de Samsung Developer Conference 2017 in San Francisco. Samsung zal niet achterblijven bij zijn belangrijkste concurrenten, Amazon Alexa en Google Assistant, dus heeft het een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de vorige versie van Bixby. Nieuwsgierig? Lees verder voor meer informatie.

  Lees verder

 • Cadeau ideeën voor vrouwen

  We hebben allemaal die ene speciale vrouw waar we alles voor zouden doen. Laten zien hoeveel we om haar geven, kan soms heel moeilijk zijn. Laten we eerlijk zijn, het is altijd moeilijk. Vrouwen zeggen dat ze niets willen als ze wel iets willen, ze zeggen dat ze geen friet willen, maar als je het bestelt, eten ze allemaal een frietje mee. De logica zal nooit logisch zijn, maar dat is waar we het vandaag over gaan hebben. Wat zijn de beste cadeau ideeën voor vrouwen? Lees verder om erachter te komen!

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes van beroemdheden

  Wij houden van - bekende persoonlijkheden, sterren en erg belangrijke personen. Ze lopen over de rode loper, stijlvol van top tot teen en leven een geweldig leven. Miljoenen mensen volgen beroemdheden in magazines, op televisie en op social media kanalen. Mensen raken geïnspireerd door de levensstijl, dit komt mede doordat beroemdheden de laatste trends van fashion & beauty met zich mee brengen. Beroemdheden houden hun fans up to date via Instagram of Snapchat. Mobiele telefoons zijn altijd mee, daarom is het ook niet gek dat beroemdheden altijd 1 stap voor zijn betreft de design van hun telefoonhoesjes. Wil jij graag een telefoonhoesje ontwerpen maar hebt geen idee met wat voorn ontwerp? Geen probleem! Vandaag zie jij welke ontwerpen beroemdheden hebben gekozen en hoe je het kan gebruiken met de GoCustomized templates. 

  Bron: NADAGLOBAL

  Lees verder

 • Je telefoon als desktop gebruiken

  Steeds meer telefoon fabrikanten komen met innovatieve producten om de competitie voor te zijn. Zo kwamen er telefoons op de markt die kunnen worden ontgrendeld met gezichtsherkenning en vingerscan. Samsung presenteert iets nieuws namelijk je telefoon gebruiken als desktop. Benieuwd naar hoe dit in elkaar steekt? Lees dan verder!

  Image result for dex samsung Bron: Samsung

  Lees verder

 • Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

  Steek je handen in de lucht als je buzzfeed quiz speelt ! We zijn er zeker van dat je het wel eens gespeeld hebt, maar schaam je er niet voor. Iedereen houdt van z'n telefoon en een hoesje daarvoor uitzoeken blijft een lastige opgave. Maar wisten jullie al dat een hoesje veel zegt over jouw persoonlijkheid? Lees hier meer over om erachter te komen welk hoesje bij jou past.

  Lees verder

 • Google Pixel 2 XL vs Apple iPhone X

  Enkele dagen na de release presenteren wij twee van de beste 2017 smartphones: Google Pixel 2 XL en iPhone X. Vrij snel na de lancering van de iPhone X lanceerde Google zijn nieuwe producten. Met als kers op de taart de Google Pixel 2 XL. In deze blog vergelijken wij de twee smartphones. Lees daarom snel verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TecnoAndroid.it

  Lees verder

 • GoCustomized loterij in oktober: Een Halloween verhaal

  Het is bijna alweer Halloween! Angstaanjagende kostuums worden uit de kast getrokken en pompoenen komen voor de deur te staan. Het weer wordt kouder en de Halloween verhalen komen weer naar boven. Lees ons Halloween verhaal over de enge gebeurtenissen in ons kantoor en doe mee in onze Halloween wedstrijd. Aan het einde van het verhaal wordt duidelijk, hoe je mee kan doen en wie weet staat er wel een leuke verrassing te wachten!

  Wil je weten wat er gebeurd in ons Halloween verhaal en wat je kan winnen? Lees dan verder!

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 294 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 30