Blog

5 tips om Pokémon Go master te worden

Je kunt het niet gemist hebben; Pokémon Go is uit. Binnen de eerste week van de release werd het al een wereldwijde hit. Mensen, die normaal op een zolder kamertje games aan het spelen waren, gaan nu naar buiten om het spel te spelen. Je ziet regelmatig mensen op een fiets met een telefoon in hun hand of in het parkje een groepje jongeren die rond hangen met hun telefoon. Ja, zij spelen hoogst waarschijnlijk het populaire spel. Vandaag hebben wij 5 tips en trucjes waardoor het spel veel leuker wordt!

pokemon pikachu jumping

Kies Pikachu als je start Pokémon

Ben je nog niet begonnen met spelen maar ga je dit wel doen? Kies dan Pikachu als je start Pokémon! Hoe? Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Loop weg bij de 3 klassieke starters; Charmander, Squirtle en Bulbasaur, waarvan je een pop-up krijgt bij de eerste wereldkaart. De eerste drie zullen bij je in de buurt blijven als je weg loopt, maar na een tijdje zal Pikachu ook verschijnen! Deze kun je dan vervolgens vangen.

Pokémon Starters Afbeelding van MMGames

 

Zoek voor bewegende blaadjes

Zoek voor bewegende blaadjes op de map, hoogstwaarschijnlijk bevindt zich daar een Pokémon!

Gebruik de tracker

Zoek je voor een specifieke Pokémon? Gebruik de tracker om te zien welke er bij jou in de buurt zijn. Diegene die je nog niet hebt gevangen zullen zich weergeven als een silhouet, maar een echte Pokémaster weet heus wel welke Pokémon dat is.

Zet de AR Mode uit

Het is natuurlijk super vet dat je op jouw telefoon de Pokémon in de ‘echte’ wereld kunt zien. Als je de Pokémon eindelijk hebt gevonden kan het lastig zijn om deze in het frame te houden. Als je de AR mode uit zet, zal het coole effect van de ‘echte’ wereld weg zijn, maar blijft de Pokémon wel midden op jouw scherm.

Gebruik je PokéEggs

Soms zul je een PokéEgg krijgen bij de PokéStop. Stop deze eieren in de incubator. Als je dan verder gaat met wandelen zullen de eieren uitkomen en kun je weer een Pokémon toevoegen aan jouw team.

 

togepi

 

Heb jij het spel al gespeeld? Wat vind je ervan? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie