Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Accessoires die je absoluut niet kan missen!

Top 5 kickstarter accessoires die jij moet hebben!

Ons leven word steeds makkelijker en comfortabeleren door de technologie die zich blijft ontwikkelen. Er zijn oneindig veel accessoires op de markt verkrijgbaar, door sites als kickstarter waarbij uitvinders hun uitvindingen publiekelijk vrijgeven. Kickstarter is een geweldige manier om uitvinders, bij wie het geld ontbreekt, hun dromen te laten uitkomen en verandering te laten brengen in de technische markt.

Prynt camera 

Prynt heeft de eerste camera voor de iPhone en Android ontwikkeld die onmiddelijk kan printen. Te vergelijken met een Polaroid camera, word de foto meteen afgedrukt met zelf ontworpen inkt. Maak een leuke foto via snap, wacht een paar seconden en voila, je hebt een fysieke foto.

accesoires prynt Credit to Prynt/kickstarter

Beam

Deze kleine maar krachtige projecter word gecontroleerd door jouw smartphone of tablet. Dit kan je belangrijkste accessoire worden, omdat elke vlakke achtergrond vanaf nu kan veranderen in een groot scherm. Bekijk jouw film of spelletje dus nu direct vanaf jouw smartphone!

accesoires beam

Space Case

Wanneer we op reis gaan nemen we vaak elektronische apparaten mee. Waarom uw koffer blijven gebruiken terwijl we een ander elektronisch apparaat kunnen gebruiken, waardoor reizen in praktijk hetzelfde blijft. Space case zorgt voor een revolutie in de wereld van accessoires door te worden aangesloten op uw smartphone. Het is mogelijk om de space case te openen of op te sporen via een vingerafdruk detector. Ook is de space case in staat om zichzelf te wegen.

accesoires prynt Credit to Prynt/kickstarter

Firefly Blue Laser Lamp

Hou je ervan om je eigen feestje te organiseren, voeg dan wat kleur toe aan jouw huiskamer met deze laser lamp van FireFly. Het accessoire is licht, klein en makkelijk om te gebruiken. Het is gemaakt van moderne passieve koeling die je hele kamer kleur zal geven, gebruikmakend van minder dan 1 Watt.

accessoires beam Credit to beam Labs/ Kickstarter

COBI - Accesoires for jouw fiets

Hou jij van fietsen? Dan is dit accessoire jou nieuwe favoriet. COBI heeft meerdere accessoires die jouw smartphone aansluiten op jouw fiets, met koplampen die zich aanpassen aan het daglicht, een alarmsysteem, een GPS en veel meer. Bekijk deze video om te zien hoe COBI accessoires jouw fietsersleven kan vergemakkelijken.

Geef een reactie