Blog

Accessoires: Must-haves voor je iPhone!

Welke accessoires moet jij echt kopen voor je iPhone?

Een accessoire voor je iPhone maakt het leven een stuk gemakkelijker. Wij schrijven vandaag daarom over 5 accessoires die jij echt nodig hebt!

Telefoonhoesjes
Geef je telefoon de bescherming die het nodig heeft. Een hoesje is zonder twijfel een van de belangrijkste accessoire voor je iPhone. Bij beschadigingen zijn de reparatiekosten vrij duur. Een telefoonhoesje is dan een uitstekend idee om schade te voorkomen. Je kunt kiezen uit de standaard telefoonhoesjes die de telefoon slechts beschermen tegen vallen en stoten. Er zijn echter zoveel verschillende telefoonhoesjes. Je hebt zelfs telefoonhoesjes ter vervanging van je teddy beer.

Bij GoCustomized kan jij echter een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Deze telefoonhoesjes beschermen niet alleen jouw telefoon, ze geven je smartphone ook nog eens een unieke uitstraling. Een telefoonhoesje met foto is misschien wel een van de beste accessoires voor je telefoon.

GoCustomized accessoires www.gocustomized.com

Screen protectors
Telefoonhoesjes beschermen dan wel je telefoon, vele modellen beschermen niet het scherm. Het zou toch zonde zijn als je scherm een enorme barst heeft. Dan kun je bijvoorbeeld niet meer naar je Netflix series kijken zoals je gewend bent. Daarom kunnen wij stellen dat screen protectors tot de meest essentiële accessoires behoren.

screen protector accessoires bron: Apple.com

Op de website van Apple vind je allerlei verschillende type screen protectors. Echter, vandaag zullen wij de Tech21 Impact Shield behandelen. Voor € 32,- kun jij er zeker van zijn dat je telefoonscherm geen last van krassen of vingerafdrukken zal hebben. De screen protector bestaat uit drie lagen en absorbeert alles wat met je scherm in aanraking komt. Daarnaast is de Tech21 gemaakt van anti-glare materiaal. Dat betekent dat je ongeacht verschillende type licht goed zicht hebt op je telefoon.

Solar oplader
Vind jij het ook zo vervelend als jij je oplader vergeten bent en de batterij van je iPhone is bijna leeg? Dankzij onze derde accessoire zul jij nooit meer deze vervelende momenten meemaken. De Solar oplader is een telefoonhoesje en oplader in een. Deze oplader zorgt er voor dat je mobiel wordt opgeladen door middel van zonlicht. Wat ook wel handig is, is dat jij je iPhone oplader niet constant hoeft mee te nemen. De telefoon wordt dus opgeladen door zonlicht en eigenlijk zal je telefoon dus constant opgeladen zijn. Daarnaast is de Solar oplader milieuvriendelijk. Door het gebruik van een Solar oplader help je zowel jezelf als het milieu.

accessoires powerbee bron: Powerbee

Autohouder
Ben jij van plan een road trip te maken met de auto en heb je een gps nodig? Dat moet natuurlijk wel hands free en daarom is een autohouder ideaal. Met de iPhone in je autohouder kun je veilig de weg vinden.

accessoires iPhone Bron: iPhoneA2

Speakers

De laatste must-have accessoire zijn speakers voor de iPhone. Want wat is nou een beter idee dan een speaker waarmee jij je favoriete muziek vanaf je iPhone kunt laten horen aan vrienden en familie?! Wij vinden de retro DAB+ een indrukwekkend product voor de iPhone.

De DAB+ levert een zeer goed geluid en heeft een nostalgische uitstraling. Deze speaker lijkt op een klassieke radio uit de jaren '90, maar kan echter wel 15 uur lang muziek afspelen. Het beschikt overigens alleen over een aansluiting voor Apple producten.

bron - gadgetsspeak

Met de speaker als afsluiter waren dit voor zover onze top 5 must-have iPhone accessoires. Welke accessoires heb jij al of lijken jou wel iets? Mocht je daarnaast zelf nog enkele must-have accessoires weten, laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie