Blog

Apple Watch: Top apps!

Er zijn meer dan 3500 applicaties die goed werken op Apple Watch. De onderstaande apps zijn naar mijn mening de meest interessante en handige apps die je niet kan missen op jouw nieuwe Apple watch. Leer hoe je optimaal gebruik maakt van deze hippe gadget!

Apple Watch Afbeelding van Fubiz.net

Met zoveel apps beschikbaar voor Apple Watch, is het niet gemakkelijk om een ranking te maken. In feite is deze lijst  een ranking van welke apps wij het beste vinden. We hebben voor jou een onderscheid gemaakt tussen: Health categorie, sport categorie, reminder categorie en reis categorie. Lees snel verder om erachter te komen welke categorie het beste bij jou past.

HEALTH CATEGORY

 • De gezondheid van je hart is natuurlijk een van de belangrijkste dingen in het leven. Met HearthWatch kun je de hele dag doorgaan met het meten van je hartslag, waarbij je meldingen ontvangt over de vraag of de frequentie lager of hoger is dan de limiet.

  HearthWatch Afbeelding van macstories.net

 • Autosleep: Deze app controleert de slaapkwaliteit zorgvuldig zonder at je de app hoeft te openen.

  AutoSleep Afbeelding van iTunes

 • Lose it! Met deze app kun je calorieën tellen en een programma voor gewichtsverlies plannen. Het systeem is in staat om een bepaald lichaamsgewicht te bereiken, je bloeddruk te verbeteren of je slaap te verbeteren. Voer gewoon de naam of het type voedsel in dezelfde dag en de app doet zijn werk.

  Lose IT Afbeelding van AppStore

   SPORT CATEGORIE

 • Stretch en Runkeeper: Doe je liever aan rennen of fietsen? Dan worden deze apps voor je gemaakt! Strech laat je een route zien die je kunt fietsen en hoe jouw vorderingen zijn. Natuurlijk kun je jouw resultaten delen op je social media pagina's!

bike cycling apple watch Afbeelding van Smartwatchpro.it

 • Onefootball: Na het rennen, fietsen en ski-liefhebbers, is hier iets voor voetbalfans! Onefootball houd jouw op de hoogte van de resultaten van jouw favoriete teams! Zo hoef je nooit meer iets te missen!

  Onefootball Apple Watch Afbeelding van wareable.com

  REMINDERS CATEGORIE

 • Bring! And Fantastic 2: Hier zijn twee basis apps om afspraken en belangrijke dingen die je moet doen of mee brengen naar bijvoorbeeld werk te vergeten en de dingen die je met je mee moet brengen. Met Bring! And Fantastic 2 zal je leven een stuk gemakkelijker worden!

 • top apps Apple Watch

  Dart: Dart is de beste applicatie om je e-mails intelligent en snel te beheren. Met deze app kunnen we standaard antwoorden op onze berichten instellen zodat de ontvanger met een simpele aanraking van het scherm kan reageren op ons bericht.

  TRANSPORT CATEGORIE

 • App in the sky: Deze app kan niet worden gemist door als je vaak met het vliegtuig reist. Met de app kun je de belangrijkste meldingen en waarschuwingen op de vluchtstatus direct op jouw pols ontvangen. Zo kun je nooit meer een vlucht missen.
 • ETA en CitymapperVast zitten in het verkeer is een van de meest stressvolle dingen in het leven. Met ETA kun je files bijhouden en heb je alle tijd om jouw werkplek te bereiken. Citymapper en jij zullen onafscheidelijk worden.

autosleep apple watch Afbeelding van macpost.it

CONCLUSIE

Tot nu toe hebben we gezien welke apps je Apple Watch niet kan missen, variërend van sport, gezondheid en herinneringen tot aan transport. Heb je andere onontbreekbare apps voor Apple Watch? Schrijf het in de reacties hieronder en deel jouw mening!

Geef een reactie