Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

B2B: Cadeautips

Als je een eigen bedrijf hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om een goede klantenservice en aftersalesservice te hebben bij zowel B2B als gewone klanten. Of je nou opzoek bent naar iets speciaals om je klanten of medewerkers te geven, bij GoCustomized ben je aan het juiste adres. Er iets niets beters als een cadeautje te geven, die het bedrijf promoot maar ook waar de persoon wat aan heeft. Vandaag kijken we naar leuke B2B cadeautjes...

 

B2B gift ideas

1. Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Ons nummer één product is het gepersonaliseerde telefoonhoesje. Laat zien dat alle werknemers onderdeel zijn van het bedrijf of zorg ervoor dat alle werktelefoons een speciaal hoesje hebben! Zo zijn de werknemers meer betrokken en wordt hun telefoon ook goed beschermt!

B2B gift ideas

 

2. Gepersonaliseerde leren hoesjes

Voor iemand die opzoek is naar een beetje meer luxe, hebben wij leren hoesjes in ons assortiment. Deze hebben een stijlvolle look en laten zien hoe tof jouw merk is. Deze hoesjes zijn gegraveerd en je kunt je eigen logo of slogan laten ingraveren (Dit is alleen mogelijk bij een grotere bestelling).

 

B2B gift ideas

 

3. Gepersonaliseerde iPad hoesjes

Als je potentiële klanten je aanbod laat zien, is het belangrijk om jouw image te showen. Met een iPad case met het logo van het bedrijf laat je zien dat jij een echte professional bent.

 

B2B gift ideas

 

4. Gepersonaliseerde powerbanks

Als je werknemers altijd on the road zijn, dan is het belangrijk dat zij genoeg energie bij zich hebben om de telefoon op te laden. Hier kun je voor zorgen door ze een gepersonaliseerde powerbank te geven met het logo van het bedrijf. Zodat je jouw bedrijf kunt laten kennismaken met verschillende potentiële klanten.

B2B gift ideas

 

Het maakt niet uit wat je graag als cadeau zou willen geven, neem in ieder geval een kijkje bij onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes en neem contact met ons op via sales@gocustomized.com, als jij van plan bent een grote bestelling te plaatsen!

 

 

 

Geef een reactie