Blog

bloggers

 • Een partnerschap aangaan met GoCustomized

  Hier bij Gocustomized bieden wij niet alleen fantastische kwaliteits producten aan, waarbij de klant het product kan aanpassen naar eigen smaak. Wij hebben ook het doel om mensen, websites en bedrijven te vinden met wie wij een partnerschap aan kunnen gaan. Wilt u meer weten over onze samenwerkingen? Blijf dan lezen!

  1) Blog Partnerschap

  Een van onze belangrijkste activiteiten is het zoeken van bloggers waarmee wij kunnen samenwerken. Meestal contacteren wij mensen die ons interesse wekken, hierbij bieden wij een of meer van onze producten aan om te proberen in ruil voor een recensie op hun blog. Op deze manier kunnen we een samenwerking aanbieden die voor allebei een positieve werking zal hebben: de gekozen blogger heeft de mogelijkheid om de kwaliteit van onze producten te ervaren, terwijl Gocustomized meer zichtbaarheid en potentiële nieuwe klanten krijgt. Neem een kijkje naar de post die voor ons is geschreven door een van de bloggers waarmee wij samenwerken.

  2) Instagram Partnerschap

  Instagram is tegenwoordig een van de meest populaire en gebruikte sociale media. Maar het is ook een perfecte manier om ons bedrijf en onze producten te leren kennen, zoals onze fantastische customized hoesjes, die u kunt vinden op onze website! Net als bij blogs zoeken we de beste Instagram profielen om onze producten te presenteren, in ruil voor een bericht op hun pagina. Op deze manier helpen wij mensen die op zoek zijn naar producten zoals die van ons.. Om een ​​idee te krijgen hoe we met Instagram werken, zie volgende post.

  3) Co-Branding

  Dit soort samenwerking is misschien het mooiste, omdat het samenwerkingen creëert met andere bedrijven en onze inspanningen te combineren om iets prachtigs te bereiken. Met deze partnerschap kunnen we competities creëren en onze producten presenteren aan nieuwe klanten. We kunnen gebruik maken van originele ideeën om onze klanten de juiste inspiratie te bieden voor het ontwerpen van eigen hoesjes. Kijk eens naar één van onze meest succesvolle samenwerkingen - met The Black Notes Diary. Dankzij deze samenwerking hebben we hun fantastische ideeën kunnen gebruiken om customized hoesjes te maken met hun ontwerpen. Daarnaast, kunt u ook deze afbeeldingen gebruiken om uw eigen aangepaste cover te creëren!

  The Black notes

  Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met ons, wacht dan niet, neem contact op met ons bedrijf. We willen graag een positieve samenwerking met u aan gaan!

 • De leukste bloggers uit verschillende landen

  Bij GoCustomized werken we veel samen met bloggers. Naast de samenwerking met ons, delen deze bloggers hun ervaringen, schrijven ze over verschillende onderwerpen en maken ze vaak mooie foto's. We hebben een paar leuke bloggers voor je op een rijtje gezet! Spreek je de taal van deze blogger niet? Dan is het natuurlijk ook leuk om foto's te kijken!

  Italië

  fabulouspartydesign.com

  Bloggers - Italy Afbeelding van Fabulouspartydesign.com

  Lees verder

2 artikel(en)