VADERDAG SALE: Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

cadeau ideeën

 • Cadeau-ideeën voor Vaderdag

  Vaderdag is in zicht, dus het wordt tijd om te beginnen met nadenken wat je gaat geven aan je vader. Een vader is niet zomaar iemand, hij is je klusjesman, hij staat altijd klaar om alles te repareren wat in huis breekt, hij is je persoonlijke kok, hij staat klaar om je op elk moment van de dag of nacht naar de luchthaven te brengen en je vader is de persoon die je heeft opgegroeid tot wie je nu bent en hij zal altijd achter je staan en je steunen tot de laatste dag. Maar wat moet je nou geven aan zo’n speciaal persoon? Als je inspiratie nodig hebt, blijf dan lezen!

  A man holds a child on the palm of his hand in front of a skyscraper

  Lees verder

 • Valentijnsdag: de beste cadeaus voor hem en haar

  Valentijnsdag nadert en zoals elk jaar komt de tijd voor geliefden om na te denken over het cadeau dat zij willen geven. Naast alle vakanties is dit ongetwijfeld de meest stressvolle: je moet nadenken over iets dat echt persoonlijk is (de monochrome trui die je met Kerstmis hebt gegeven, is in dit geval geen goed idee), maar tegelijkertijd wil je niet te veel uitgeven. En jij, heb je al besloten wat te geven? Kijk eens naar wat wij ingedachte hebben dachten.

  Lees verder

 • Unieke cadeaus

  Haten jullie om hetzelfde te zijn als iedereen? Wij ook, dit is waarom wij met een lijst zijn gekomen van unieke cadeau ideeën. Check het nu !

  Lees verder

 • Cadeau ideeën voor je vriendje

  Hij is er altijd voor jou, vraagt nooit om iets, het perfecte vriendje. Hij kookt avondeten, laat jou eerst in slaap vallen en doet net alsof die je moeder geweldig vind, als dit je vriendje beschrijft dan moet je hem het geweldige cadeau geven! Je vraagt je vast af wat voor cadeau?! Lees dan verder!

  Lees verder

 • Cadeaus voor Moederdag

  Een moeder, er is er slechts één! Dit is iets wat vrij uniek is en daarom is ook niks meer bijzonder dan je eigen Mama.  We zijn wie we zijn vanwege haar. Voor mij persoonlijk was en is mijn moeder de persoon die mij ideeën en doelen gaf in mijn jeugd en nog steeds! De onvoorwaardelijke liefde van een moeder begeleid je naar een verder mensenleven. Dat is de reden waarom een moeder heel bijzonder en ook belangrijk om deze mooie dag mee te vieren. Wil jij ook een mooi cadeau geven aan je moeder maar je weet niet wat? Lees dan verder...

  Afbeelding van endthepink.com

   

  Lees verder

 • B2B: Cadeautips

  Als je een eigen bedrijf hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om een goede klantenservice en aftersalesservice te hebben bij zowel B2B als gewone klanten. Of je nou opzoek bent naar iets speciaals om je klanten of medewerkers te geven, bij GoCustomized ben je aan het juiste adres. Er iets niets beters als een cadeautje te geven, die het bedrijf promoot maar ook waar de persoon wat aan heeft. Vandaag kijken we naar leuke B2B cadeautjes...

   

  B2B gift ideas

  Lees verder

 • Kerstcadeau - Een lijst om jou te helpen kiezen!

  Nog geen idee wat je als kerstcadeau moet geven? Ieder jaar is het weer hetzelfde als de data dichterbij komen. Je wilt altijd iets anders geven als het jaar daarvoor en iets persoonlijks, maar sinds je ouder wordt realiseer je je dat het duurder is om een geschikt cadeau te vinden en de ideeën voor deze cadeaus snel op zijn. Maak je geen zorgen, vandaag geven we je een lijstje zodat het voor jou makkelijker is om een keus te maken!

  Kerstcadeautjes

   

  Lees verder

 • Cadeautips voor Hem

  Tijdens Kerstmis, wil je graag je geliefden verwennen en hen gelukkig maken. En diegene die jij belangrijk vindt is vast je vriend of vriendin. Vandaag hebben wij daarom een lijstje met cadeautips voor hem. Deze cadeautjes zullen niet ergens achterin een kast verdwijnen, om het vervolgens nooit meer te gebruiken! Blijf lezen als je wanhopig opzoek bent naar een geschikt cadeau!

  cadeautips voor hem Afbeelding van ibtimes.com

  Lees verder

 • 5 leuke cadeau ideeën

  Weer een verjaardag... Je raakt nu wel een beetje uit ideeën voor cadeau's en je wilt niet telkens met een doosje chocola en geld aankomen. We kennen dit probleem allemaal, daarom geven we je vandaag een paar leuke cadeau ideeën!

  Leuke cadeau ideeën:

  1. Het creatieve cadeau

  Het is toch super tof als de jarige merkt dat jij echt moeite hebt gedaan om een cadeautje te bedenken? Je kunt bijvoorbeeld zelf een armband maken met de favoriete kleuren van je vriendin. Misschien is dit alleen als cadeau een beetje weinig, maar het is zeker een leuke aanvulling op andere cadeau's!

  Armband cadeau ideeën Afbeelding van Youtube.com

  Lees verder

9 artikel(en)