Blog

Cadeautips voor Hem

Tijdens Kerstmis, wil je graag je geliefden verwennen en hen gelukkig maken. En diegene die jij belangrijk vindt is vast je vriend of vriendin. Vandaag hebben wij daarom een lijstje met cadeautips voor hem. Deze cadeautjes zullen niet ergens achterin een kast verdwijnen, om het vervolgens nooit meer te gebruiken! Blijf lezen als je wanhopig opzoek bent naar een geschikt cadeau!

cadeautips voor hem Afbeelding van ibtimes.com

De leukste cadeautips voor hem

  1. Kerstbal met speakers - €29,95

Cadeautips voor hem Afbeelding van Lachaiselongue.fr

Om de kerstboom is stijl te versieren heb je natuurlijk leuke kerstballen nodig. Met dit originele cadeau is jouw kerstboom compleet! Hang de kerstbal in de boom, verbind hem met je smartphone en laat jouw kerstafspeellijst afspelen!

 

2. S. van J.J. Abrams - €24,95

Cadeautips voor hem Afbeelding van Amazon.fr

Voor de lange winteravonden bij de openhaard heb je natuurlijk een interessant boek nodig. Dit boek is zeker geschikt hiervoor, omdat het als het ware een fictie in een fictie is. Het is een boek waarbij twee mensen hun eigen opmerkingen hebben geschreven en daarna door hebben gegeven. Dit zorgt ervoor dat het een geweldig dynamisch boek is. Daarnaast zijn er ook documenten toegevoegd, zodat het erg interactief is.

 

3. Playstation VR - €465,90

Cadeau voor hem Afbeelding van Gamespot.com

Heb je wat meer geld te besteden? En heeft jouw vriend of broertje al een playstation 4? Dan is het een super cool idee om de bijpassende virtual reality bril te kopen. Dit is echter geen slim idee als je al vindt dat je vriend te veel tijd doorbrengt achter de TV. ;-) Door deze bril wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het gamen, waardoor hij niet meer wilt stoppen!

 

4. Wonderbox - Vanaf €44,90

Cadeau voor hem Afbeelding van wonderbox.fr

Met de Wonderbox (en gelijkwaardige merken) kun jij jouw geliefde verschillende activiteiten cadeau geven. Ga bijvoorbeeld samen bungee jumpen, naar een wellness-weekend of geef je vriend een slipcursus! Er is voor iedere prijscategorie wel een activiteiten. Speciaal voor Kerst is er de speciale box, waarbij je kunt kiezen uit 7730 activiteiten.

 

5. Persoonlijk telefoonhoesje van GoCustomized

cadeaux pour lui

 

Naar mijn mening is dit het meest geschikte cadeau voor Kerstmis! Bij GoCustomized kun jij een eigen, persoonlijk telefoonhoesje maken met de foto van jou en je vriend, broertje of vader. Kies zelf je favoriete foto! Hij kan het hoesje overal mee naar toe nemen!
Wat ga jij als cadeautje kopen? Heb je wat aan deze cadeautips voor hem? Laat het ons weten in een reactie als je andere ideeën hebt!

 

Geef een reactie