Blog

Cadeautips voor Reizigers

Wij hebben allemaal wel in onze vriendengroep of familie een reiziger, die niet stopt met reizen tot dat hij of zij in alle landen is geweest. Met een beetje geluk is die persoon wel thuis met Kerst, en dan moet je hem of haar natuurlijk wel een bijpassend cadeau geven. Daarom vandaag een lijstje met de beste cadeautips voor reizigers!

Cadeautips voor reizigers Afbeelding van Voyagevoyage.ca

1. Notitieboekje

Cadeautips voor reizigers Afbeelding van Amazon.fr

Een notitieboekje is het beste cadeau voor een echter reiziger! Hier in kan hij of zij al haar herinneringen opschrijven, zodat ze deze kunnen herinneren als ze het boekje weer open slaan. Het pakketje hierboven bevat 8 kraskaartjes zodat, diegene alle landen weg kan krassen waar hij of zij al is geweest. Daarnaast is het mogelijk om de dagen van de reis te plannen, ze te beschrijven en de herinneringen vast te leggen. Dit cadeautje kun je hier vinden.

 

2. Een rugzak

Cadeautips voor reizigers Afbeelding van Stylistic.fr

Iedere reiziger kan niet zonder een goede rugzak. Het maakt niet uit of dit een hele grote is om te backpacken of een kleintje voor een weekendje weg; het is een ideaal cadeau. Veel handiger dan de trolley die je anders de hele tijd achter je aan moet slepen!

3. Een externe oplader via zonne-energie

Cadeautips voor reizigers Afbeelding van Amahousse.com

Om de hele dag goede foto's te kunnen maken en ik contact te blijven met de familie, is het erg handig om een extra batterij bij zich te hebben. Daarom is het misschien leuk om hem of haar  een oplader te geven die geen stopcontact nodig heeft. Erg handig als ze gaan reizen in de middle of nowhere.

 

4. GoPro camera

Cadeautips voor reizigers Afbeelding van Digitaltrends.com

Om de reizen vast te leggen, of je nou in de bergen bent of op zee,  niets is beter dan de GoPro. Klein en makkelijk mee te nemen in je bagage! Zo kun je overal eenvoudig en snel foto's of video's van maken. Zo kunnen ze hun familie en vrienden een film aan het einde van hun reis laten zien!

 

5. Telefoonhoesje van GoCustomized

idees cadeaux pour voyageurs

 

Zo vergeet je vriend of vriendin jou niet als hij of zij aan het reizen is. Het telefoonhoesje beschermt tegelijkertijd de telefoon tegen vallen en stoten. Super handig als hij of zij van bergwandelingen houdt.

 

Wat vindt jij van deze cadeautips voor reizigers? Heb jij nog andere leuke ideeën? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie