Blog

Cadeautjes voor Kerstmis: Leren hoesje

Ben je opzoek naar een speciaal cadeau, maar wil je niet dat het té duur is? Vandaag gaan we kijken naar de mooiste designs voor een leren hoesje. Dit is een perfect familie cadeau! Lees verder, en ontdek verschillende unieke ontwerpen en leer meer over het leren hoesje.

Leren hoesje

Een leren hoesje voor je smartphone

Ons leren hoesje is gemaakt van hoogwaardig leer en beschikbaar voor bijna alle mobiele telefoons. Het is wat anders dan anders. Hardcases worden geprint met inkt, terwijl de leren case gegraveerd wordt. Dit geeft een super cool effect! Je kunt kiezen uit verschillend symbolen of iconen. Bovendien kun je je eigen tekst toevoegen, zodat het hoesje helemaal persoonlijk wordt. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en groottes. Hierdoor kun je een stijlvol en elegant hoesje ontwerpen (misschien voor op werk) of je kunt geweldige telefoonhoesje ontwerpen zoals die hieronder.

Leren hoesje

 

Leren hoesje voor je tablet

We hebben natuurlijk niet alleen smartphones, maar ook tablet hoesjes! Deze zijn beschikbaar voor verschillende modellen, zoals iPad Mini, iPad Pro of de iPad Air. Het leren hoesje beschermt jouw tablet als je hem niet gebruikt en hij werkt als een soort van kussentje. Je kunt onderstaand ontwerp gebruiken als inspiratie voor je eigen leren cover!

Leren hoesje

 

De leren hoesjes zijn beschikbaar voor bijna alle telefoons. De hoesjes voor de smartphones worden verdeeld door groottes (S,M, L en XL). Als je zoekt op jouw telefoon zul je het geschikte hoesje ook tussen de productopties vinden! Heb jij al een leuk ontwerp in gedachten? Of heb jij al een persoonlijk leren hoesje gemaakt? Wij vinden het erg leuk als je dat aan ons laat weten! Stuur ons een foto via Instagram, Facebook of laat het weten in een reactie onder de blog!
Veel succes met het ontwerpen van je eigen telefoon- of tablethoesje. :-)

 

 

Geef een reactie