Blog

De beste bloemenontwerpen voor jouw hoesje

Hoe vaak heb je gewild dat je op zoek kon gaan naar frisse lucht, een schuilplaats in de schaduw van een boom of de geur van de lente? Bloemen, bomen en jungles zijn de enige redding zijn van de monotonie van het dagelijks leven. Maar soms kan het moeilijk zijn om ze te bereiken. Hier bij GoCustomized vinden we graag oplossingen voor jouw problemen. We willen dat beetje natuur op jouw toestel brengen en je hoesje een frisse en leuke touch geven. Het maken van een origineel ontwerp ligt in jouw, hiervoor hoef je geen Photoshop-professional te zijn. We hebben namelijk enkele bloemenontwerpen samengesteld waar we het meest van houden om jou op ideeën te brengen voor je volgende hoesje.

Hoesje met madeliefjes

Het hebben van een transparant hoesje met bloemenprint is een enorme hit. Zowel de harde als zachte variant zijn erg veelzijdig. Je kunt kiezen uit een groot ontwerp dat het hele hoesje bedekt of kan gaan spelen met het combineren van bloemen van verschillende kleuren en texturen. Het bereiken van een spectaculair ontwerp hangt af van jouw smaak en creativiteit. Een andere optie is om een ​​naam met kleine bloemendetails te tekenen en deze horizontaal te plaatsen. Een geweldig cadeau-idee!

Een beetje jungle flair

Ben je op zoek naar een ontwerp die wat spannender is? Dan is een jungle print iets voor jou! De groene kleur is meestal overheersend in dit type ontwerp. Het brengt kracht en het gevoel van mysterie. Het beste is om te beginnen met een ​​achtergrondkleur voor jouw ontwerp, de kleur die jij het leukste vindt. Zodra je de basis hebt gekozen, begin je met het ontwerp en maak je een tweede laag van bloemenelementen in een andere kleur dan de basis. Je kunt composities maken van bloemen en wilde planten en kunt enkele exotische dieren toevoegen om het een echt junglegevoel te geven.

Mandela bloem

De mandala heeft veel designopties, maar vandaag willen we ons focussen op de mandala bloem. Zijn complexiteit en betekenis zijn zo geweldig dat je er trots op zult zijn om zo'n prachtige creatie overal mee naartoe te nemen. De betekenis van de mandala is gebaseerd op "afkomst en reizen", een klein amulet die je dagelijks meeneemt en je toelaat om opnieuw te verbinden met het energiecentrum van evenwicht. Op dezelfde manier kun je jouw eigen mandala bloemontwerp creëren, door met allerlei geometrische figuren te spelen en het hoesje op een unieke manier te personaliseren.

Waar wacht je nog op? Laat jouw innerlijke creativiteit los door het ontwerpen van het beste bloemenontwerp voor jouw hoesje!

 

Geef een reactie