Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De beste dating apps

Iedereen moet wel eens moed verzamelen om op een jongen of meisje af te stappen en te vertellen hoe leuk je hem of haar wel niet vindt. Als we dat doen, lopen we natuurlijk de kans om afgewezen te worden en een blauwtje te lopen. Maar gelukkig is er inmiddels genoeg technologie ontwikkeld om ons daarbij te helpen! Er bestaan veel applicaties waarmee je potentiële partners kunt ontmoeten. Misschien ontmoet je jouw soulmate wel via een van deze dating apps!

 

Mejores apps para ligar

 

De beste dating apps

Tinder

Tinder is erg populair onder de meisjes, omdat het natuurlijk lijkt op het plukken van een bloem. “Ik wil  hem wel, ik wil hem niet, ik wil hem wel, ik wil hem niet.” Zo kun je gemakkelijk door leuke jongens filteren en uitzoeken welke jij de leukste vindt. Als jullie elkaar allebei leuk leuk vinden dan hebben jullie een Tinder Match! Je kunt dan een interessant gesprek met elkaar beginnen om te weten te komen of er wederzijdse aantrekkingskracht is. Zo ja, dan spreek je toch een keertje af?!

De beste Dating Apps Tinder Afbeelding van Apptentive.com

Imagen de apptentive.com

Een belangrijke tips voor je foto op Tinder: zorg ervoor dat je zonder zonnebril en zonder vrienden op de foto staat. Zo kunnen de jongens en meiden goed zien hoe je eruit ziet en om wie het gaat!

 

Happn

Het idee van deze app is super grappig: mensen ontmoeten die vlak bij je lopen op straat. Je kunt zien hoe vaak je die persoon al bent tegen gekomen en als jullie elkaar allebei leuk vinden dan hebben jullie een match. Misschien kunnen jullie dan samen een stukje gaan wandelen!

De beste Dating apps Happn Afbeelding van Eventbrite.com

 

Meetic

De beste dating apps Meetic Afbeelding van Agencedolly.fr

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is dit een app voor jou. Selecteer het profiel van jouw gewenste partner, kies bijvoorbeeld de leeftijd, beroep en hobby's. Meetic showt je dan de mogelijke opties. Daarnaast heeft het bedrijf de campagne #LoveYourImperfections gelanceerd, waarbij ze duidelijk willen maken dat iedereen imperfecties heeft en je om die reden van een persoon kunt houden.

 

Grindr

Ben je homo? Dan is Grindr de app voor jou! Deze app is ontwikkeld om homo- of biseksuele mannen aan elkaar te koppelen. Het werkt zoals Tindr, je geeft aan of je de persoon leuk vindt of niet.

De beste dating apps Grindr Afbeelding van Bbc.com

 

 

Grappige apps

Zoals je misschien wel weet zijn er apps om iedereen te koppelen. Er is bijvoorbeeld de app U4bear, die alleen voor mannen is met een baard, Cuddi, die speciaal is voor Geeks en We Met on A Plane, als je graag een date wilt met iemand uit jouw vliegtuig. Daarnaast bestaat er ook de app om jouw hond te koppelen aan die van iemand anders, zoals bij Tindog!

 

De beste dating apps Tindog

 

Heb jij een van deze apps al een geprobeerd? Zijn ze handig? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie