Blog

De beste iPhone 7 accessoires

Heb je de nieuwste iPhone gekocht, maar weet je niet zo goed hoe je het maximale eruit kunt halen? Dan heb je vandaag geluk! We zetten de leukste iPhone 7 accessoires voor je op een rijtje!

De beste iPhone 7 accessoires

1. Een Spigen screenprotector

iPhone 7 Accessoires Afbeelding van Stuff.tv

Voor elke nieuwe telefoon is het handig om een screenprotector aan te schaffen. De screenprotector beschermt het beeldscherm van jouw telefoon tegen krasjes. Een "tempered glass" screenprotector is een van de beste manieren om dit te doen. Het vormt als het ware een soort extra laag glas over jouw beeldscherm, ook voelen ze niet anders aan als een normaal beeldscherm. Als je je telefoon laat vallen, dan barst de nieuwe toplaag omdat deze zich op offert voor jouw telefoon. Wat een held!

2. iPhone Lightning Dock

iPhone 7 accessoires Afbeelding van Arstechnica.com

De Lightning Dock van Apple is altijd al prijzig geweest. Je moet zo'n 59 euro betalen wil je eigenaar worden van het Apple snufje, maar je krijgt ook wel echt waar voor je geld. De dock is compleet gemaakt uit aluminium, die perfect past bij de kleur van jouw telefoon. Daarnaast kun je jouw telefoon veilig opladen in deze oplader terwijl je ook muziek kunt luisteren!

 

3. De powerbank van Aukey

iPhone 7 Accessoires Afbeelding van Stuff.tv

Je hebt vast wel ergens een powerbank liggen die je gebruikt als je telefoon echt helemaal leeg is. Vaak geven deze powerbanks je telefoon nog wel een paar uurtje leven. Mocht je je oplader zijn vergeten terwijl je naar een festival gaat, dan is het erg handig om een powerbank te hebben die je telefoon energie kan geven zodat deze wel twee of drie dagen mee kan gaan! De powerbank van Aukley kan daarnaast opgeladen worden door een Lightning kabel, wat veel van de powerbanks niet kunnen!
Weet jij nog andere leuke gadgets voor de iPhone 7? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie