Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De iPhone 7 RED

Voor de eerste keer heeft Apple een nieuwe kleur voor de iPhone 7. We hebben nu de mogelijkheid om een rode iPhone 7 of rode iPhone 7 PLUS te kopen. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe rode iPhone en wil je weten wat voor hoesje hierbij past? Blijf dan lezen!

IPhone 7 red

Special RED Edition

Apple heeft zojuist de nieuwe rode iPhone 7 en iPhone 7 PLUS uitgegeven. In de afgelopen tien jaar heeft Apple samengewerkt met (RED) om AIDS-programma's te ondersteunen, diagnostische tests en medicijnen aan de moeder-kind transmissie te kunnen voorkomen. Tot op heden zijn ze in staat om meer dan 130.000.000 dollar binnen te halen dankzij het verhogen tot de verkoop van producten (RED) geweest. Dit  is precies de reden waarom ze de nieuwe speciale editie iPhone 7 hebben gelanceerd. Deze rode iPhone 7 met een aluminium rode afwerking geeft consumenten de mogelijkheid om bij te dragen aan de wereldwijde stichting en een stap verder te zijn op het nastreven van een AIDS vrije wereld.

iphone 7

iPhone 7 rood (& PLUS) - functies

iPhone 7 en 7 Plus zijn de beste, meest geavanceerde iPhones tot nu toe gemaakt, uitgerust met unieke innovatieve technologie die elke dag verbetert. Beide telefoons zijn voorzien van de beste camera verbetering van de wereld, met een geavanceerd systeem dat in staat is van het nemen van prachtige foto's en video's tijdens de dag of nacht is voorzien. Maximale duurzaamheid en de capaciteit met de beste batterij beschikbaar is tot nu toe op een iPhone. Ingebouwde luidsprekers en een systeem met een brede waaier van kleuren voor de camera en het scherm, allemaal op een ontwerp dat is bestand tegen water en stof. Deze iPhone heeft iOS 10, die het mogelijk maakt voor meer expressieve communicatie via berichten, nieuwe toepassingen van Siri in uw favoriete toepassingen, en nieuwe versies van Maps, en foto's.

Product red box

Prijzen en lancering

De iPhone 7 rood (PLUS) speciale editie ( RED) zal beschikbaar zijn in twee modellen: 128 GB en 256 GB. De speciale editie zal ook verkrijgbaar zijn in zwart, mat zwart, zilver, goud en rose goud. De modellen van deze speciale editie zullen wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf 24 maart. De verzendingen naar de klanten zullen van start gaan in eind maart in de Verenigde Staten en in meer dan 40 landen en regio's in de wereld.

iPhone 7

 

Wat vind jij van de nieuwe rode iPhone 7 en 7 PLUS? Wij bieden je de mogelijkheid om een rode gepersonaliseerde case te kopen die bij je nieuwe iPhone past!  Hoe zit het met deze ontwerpen?

Laat een reactie hieronder met je mening over de nieuwe iPhone!

 

Geef een reactie