Blog

De terugkeer van de Nokia 3310

Na vele geruchten dat de Nokia 3310 terug zou keren, zijn deze eindelijk waarheid geworden. De Nokia 3310 komt terug! Ooit was dit bijna de enige mobiele telefoon op de markt. Een generatie is met dit toestel opgegroeid. Niet gek dus dat veel mensen zo enthousiast zijn! Wil je meer weten? Lees dan verder!

 

Foto van: Nokia.com Foto van Nokia.com

Wat we weten over de Nokia 3310

De nokia 3310 is terug! Dat betekend daarmee ook het spelletje ‘snake’. Beroemd om zijn schijnbaar onverwoestbare kwaliteit. De telefoon werd gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona op een zondag. Zoals was verwacht, is de telefoon niet eens 3G. Deze reboot van 3310 wordt geproduceerd door het nieuwe bedrijf genaamd HMD Global, die vorig jaar het merk Nokia verworven. De telefoon lijkt niet de charme en originele identiteit van de oorspronkelijke nokia ( nu meer dan 17 jaar geleden uitgebracht) verloren te hebben.Hieronder zie je een foto van (links) de nieuwe nokia 3310 2017 en op rechts de oude nokia van meer dan 17 jaar geleden. 

Foto van: Nokia.com Foto van: Nokia.com

De telefoon heeft een iets groter scherm dan zijn naamgenoot, en heeft ook meer kleuren in 2017. De Nokia 3310 heeft een camera aan de achterkant wat vroeger niet het geval was. Echter is een telefoon met camera in 2017 ‘ a musthave’ . Het heeft een verwijderbare deksel aan de achterkant voor de batterij, het systeem is een verbeterde versie van de oorspronkelijke S30 software. De software wordt hetzelfde als de originele Nokia. De telefoon gaat rond de € 50 kosten en zal worden uitgebracht in het tweede kwartaal van 2017. De oorspronkelijke kosten in 2000 waren bijna € 120.

Foto van: Google.com Foto van: Google.com

Met veel plezier zijn we erachter gekomen dat het spelletje ‘snake’ terug zal komen bij de Nokia 3310. Hoewel in dit geval het spelletje ‘snake’ een moderne versie zal worden dan het origineel. Helaas! Wel is er een belangrijk punt waar we allemaal heel vrolijk van zullen worden. De batterij van de Nokia 3310. Nou, de nieuwe Nokia ziet er veelbelovend uit met een looptijd van 20 dagen standby-tijd van 22 uur van een gesprek.

Foto van: Nokia.com Foto van: Nokia.com

Wat vind jij van de Nokia 3310 en de Nokia van vroeger? Heb je een Nokia of wil je iets kwijt. Schrijf u opmerking of mening hieronder bij de comments.

Geef een reactie