Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Een powerbank is superhandig!

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken is het dagelijks beeld; Een mobiele telefoon. Wie kan tegenwoordig nog zonder? Ik niet, en ik denk meerdere van ons niet. Je doet er alles mee, bellen whatsappen, foto’s maken en internetten. Het is dan ook vervelend als je batterij leeg is. Stel je voor, je staat te wachten op je trein en je bent muziek aan het luisteren, en plotseling is je batterij leeg. Een grotere ergernis bestaat er bijna niet (ik vind dit altijd heel erg vervelend).
Maar daar is een goede oplossing voor, een draagbare oplader. Zo kan je nog wel een paar situaties opnoemen wanneer het niet lekker uit komt dat je telefoon leeg is. Een draagbare oplader oftewel een powerbank zorgt ervoor dat je altijd een extra batterij bij je hebt Zo ben je ten alle tijden voorbereid op een volle batterij! De conclusie is dan ook; een powerbank is superhandig!

Powerbank afbeelding van GoCustomized

Zo’n mooie draagbare oplader kan je dan nu ook helemaal naar je eigen smaak stijlen. Een mooi logo of foto op je draagbare oplader hoe vet is dat?! Ben je op vakantie geweest en heb een hele mooie foto’s gemaakt die mooie herinneringen omhoog brengen, of ben je iemand die van kleurtjes houdt? Dat kan je nu allemaal op je eigen gepersonaliseerde powerbank zetten!

POWERBANK Afbeelding van GoCustomized

Wil je ook zo’n mooi ontwerp? Dat kan! Bij GoCustomized kan je ze nu zelf een maken! Er zijn heel veel mogelijkheden bij het ontwerpen van je eigen powerbank. Maak daarom nu je eigen unieke design, en geniet van een eindeloze batterij!

Powerbank Afbeelding van GoCustomized

Heb je bijvoorbeeld een iPhone 6s? Dan ervaar je waarschijnlijk problemen met de batterij. Apple roept sommige iPhone 6s terug omdat deze een zwakke batterij hebben. Zo kan het zijn dat de telefoon bij 30% uitvalt, of heel slecht op laadt. Gelukkig heeft Apple dit probleem toegegeven, en kun je dit kosteloos laten verhelpen! Zo ben ik zelf ook naar de Apple store gegaan en werd het gratis voor me gerepareerd!

iPhone 6 Afbeedling van GoCustomized

 

 

 

Geef een reactie