MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Festival outfit – de coolste cases voor de zomer

Het festivalseizoen is begonnen! Sensation, Lowlands of de Zwarte Cross, voor ieder is er wat wils! Natuurlijk wil jij jouw stijl wel aanpassen op het festival. Je kunt ideeën krijgen van bijvoorbeeld de outfits van Coachella, maar je maakt je helemaal de blits als zelfs jouw telefoon hoesje in het thema van het feest is. Helaas zijn er online niet echt telefoonhoesjes te vinden die goed aan sluiten op het festival thema. Daarom kun je jouw eigen telefoonhoesje ontwerpen bij GoCustomized! In deze blog lees je over de beste festival designs voor jouw telefoon!

 

Cases voor de beste festival outfit

Artiesten-case

Shakira Hülle

 

Hoe kan je jouw liefde voor een band of artiest beter laten zien dan ze af te drukken op een telefoonhoesje? Print op jouw case bijvoorbeeld een toffe foto van Shakira. Zo kan ze, als jij aan het filmen bent, meteen zien dat jij haar grootste fan bent! Misschien heb je zelfs wel een foto van je idool en jou samen, is toch leuk om dat te vereeuwigen op een case?!

 

Zomer-Design

Festival Style: Surfer
Bij een festival past natuurlijk ook een zomerse case. Of het nou een foto is van jouw laatste zonvakantie of een groepsfoto van een picknick in het park – een zomerse stemming kan men bij ieder evenement goed gebruiken!

 

 

Voorgaande festivals

Holi Festival iPad cover
Ben jij een echte festivalganger? Dan kan je natuurlijk ook een foto van een vorig festival gebruiken als ontwerp voor jouw persoonlijke case.  Een gekke foto van jou en je vrienden op het springkussen festival, een vette lasershow van Awakenings of de groepsfoto van iedereen die mee was, er zijn genoeg foto's om uit te kiezen!

 

 

Kleurrijke designs

Bunter Festival Style
Wil je super graag je eigen persoonlijke festival case, maar ben je niet zo creatief? Of weet je misschien niet zo goed welke foto je moet kiezen? Voor een zomerse festival stijl kun je natuurlijk ook voor een kleurrijk design kiezen. Op internet kun je genoeg designs vinden en als je creatief bent kun je deze zelfs naar persoonlijke stijl aanpassen. Daarnaast kun je in onze editor ook veel zomerse designs vinden die je kunt gebruiken.

 

Wat is jouw case ontwerp voor deze zomer? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie